Credinta

Pentru cine traim?

Viata oamenilor este impartita in mod normal in timp de lucru si in timp liber.Fiecare gaseste in societate locul sau conform capacitatilor sale si conform gustuluisau.Si timpul liber si-l petrece fiecare cum doreste.Unii mestesugesc ceva,alti fac sport,altii colecteaza diverse obiecte sau calatorec si vad multe locuri interesante.Indiferent de ceea ce umple timpul de lucru si putin timp liber,fiecare traieste pentru sine.Foarte multi considera un astfel de mod de viata ca fiind dreptul lor si libertatea lor personala,in care nimeni nu trebuie se se amestece cum fac unii care se cred la moda.Dar la sfarsitul vietii vor descoperi ca asteptarile lor nu s-au implinit,ci ca s-au inselat amarnic.

Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu,pentru ca exista un alt mod de viata,despre care vorbeste un verset biblic.Nu mai traim acum pentru noi,ci pentru cel care a murit si a inviat pentru noi,Domnul isus hristos.El ne-aiubit pana la moarte si a suferit judecata lui Dumnezeu,”pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” Ioan 3;15

Prin aceasta,El are drepturi si pretentii asupra vietii si inimi noastre.Nu vrei sa vii la El cu pacatele tale vazand dragostea Sa nemasurata fata de tine personal,ai apoi sa traiesti toata viata supus Cuvantului si voii Sale?

 

 .

1 Comment

  • Grig

    Eu sunt de o alta parere. Nu cred ca Mantuitorul s-a sacrificat pentru a ne inrobi. El a facut acest sacrificiu pentru a ne da un exemplu pe care si-ar dori sa-l urmam. Trebuie sa traim pentru noi insine dar avand in minte invataturile lui Iisus. Trebuie sa intelegem ca scopul nostru este sa avem grija de cei de langa noi si prin asta vom dovedi ca nu am trait degeaba. Astfel vom trece examenul vietii prin care ne obliga sa trecem Atotputernicul pentru a vedea care din noi suntem vrednici sa pasim in stadiul urmator.

    Reply

Leave a Reply