Comunicate de presa

Pentru o calatorie unica, relaxanta si plina de amintiri alegeti serviciul de transport autocar de la firma de transport Lukadi !

Transport autocar pentru calatorii:

Transport autocar cu sofer: organizati-va calatoria proprie, plus plecarea si destinatia la alegere.

Transport autocar : Tururi pentru grupuri mari

Suportam orice tip de grup turistic, excursii, iesiri in oras, evenimente culturale sau gastronomice. Cu Transport autocar – doar calculati oferta online de pret instant si daca aveti orice intrebare, intrebati echipa noastra competenta de service si asistenta.

Transport autocar flexibil:

Soferul inclus

Nu numai inainte si dupa calatorie suntem disponibili pentru dorintele dvs., dar si in timpul calatoriei, soferul dvs. serveste drept contact de prima mana, oferind disponibilitate la fata locului. Puteti sa va sprijiniti si sa va bucurati de plimbare fara a va ingriji de probleme de trafic sau parcare.

Soferi competenti si transport autocar modern pentru siguranta dvs.:

Flexibilitate

Pentru grupul dvs., va vom organiza excursia personalizata. Va sprijinim intr-un mod astfel incat sa va puteti pastra flexibilitatea de la planificarea rutei, pana la preferintele dvs. de rezervare, pana la schimbarile care apar in intreaga cheltuiala de calatorie.

Destinatia de calatorie

Vom face o calatorie individuala la destinatiile dvs. preferate. Nu conteaza daca doriti sa calatoriti  mult pe plan intern; Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa ne furnizati datele cheie ale calatoriei dvs. si suntem mai mult decat bineveniti sa va spuneti punctul de vedere in timpul fazei de planificare si executie. Destinatiile individuale de calatorie sau excursiile de autobuz pot fi incluse in cererea dvs. de navlosire, astfel incat sa va puteti concentra pe detaliile dvs. de planificare si vom avea grija de organizatia de transport. Scopul nostru este de a organiza o calatorie in modul cel mai convenabil al dorintelor dvs., astfel incat sa va putem scuti de sarcina organizatorica.

Specialistii nostri de la Transport autocar sunt la dispozitie pentru a va ajuta 24/7. Daca doriti sa organizati calatoria, va putem ajuta cu persoane de contact, astfel incat sa putem intelege pe deplin cererile dvs. de personalizare a calatoriei dvs. de vis. Pentru fiecare dorinta gasim cea mai buna solutie. Echipa noastra este special pregatita pentru orice fel de solicitari si sunteti norocos sa profitati de experientele noastre colectate din toate calatoriile efectuate pana acum. Cu toate acestea, suntem mai mult decat bineveniti pentru orice tip de feedback de pe site-ul dvs., astfel incat sa putem asigura o imbunatatire constanta a serviciului nostru complet.

Calatoria voastra, dorintele voastre, sunt reperele pe care dorim sa le indeplinim. Adunati-va grupul, incepeti sa va planificati calatoria si lasati restul pe Transport autocar. Pentru plimbarea in sine, depinde de dumneavoastra daca vreti sa folositi timpul pentru cantece comune sau jocuri pentru a cunoaste mai bine grupul. Indiferent de modul in care arata planurile dvs., dupa efectuarea rezervarii, suntem inca pregatiti pentru modificari ale calatoriei dvs. pentru a o personaliza intr-un mod care va convine cel mai bine. In acest sens, puteti schimba in continuare numarul de pasageri care calatoresc, data si ora si chiar traseul in sine pana la 14 zile inainte de plecare..

No Comments Found

Leave a Reply