advertoriale

Pentru o casa la locul ei

Curatenie si ordinea sunt lucruri de baza pentru multe persoane, iar eu nu fac exceptie din aceasta categorie. Intotdeauna am avut o etica a curateniei destul de mare, iar de cand am descoperit magazinul Sanito.ro sunt si mai eficienta. Pe site-ul acestui magazin pot achizitionat produse de calitate foarte buna din gama de detergenti, cosuri colectare selectiva si multe alte accesorii de curatenie. Chiar mai mult, Sanito.ro m-a ajutat sa mentin ordinea si in curte, spatiu care necesita atentie deseori mai multa decat in locuinta.  Fiecare casa are nevoie de cosuri gunoi, fie ca sunt folosite pentru a strange hartii si resturi de la bucatarie, fie ca alegem sa investim in containere pentru deseuri diferentiate. Acest lucru nu poate decat sa ne simplifice modul de a face colectare selectiva si sa contribuie la un viitor mai sigur.

De ce am ales Sanito.ro de la inceput?

Fiind un magazin cu peste 13 ani de experienta, acest lucru mi-a oferit toata increderea atunci cand am vazut detergentii Tork, si accesoriile de curatat. Spre deosebire alte magazine, Sanito.ro este recunoscut si de institutii ale statului, iar clientii sai sunt adesea spitalele de stat sau private.

Tot de pe sanito.ro am comandat eurocontainere si pubele care sa ma ajute sa sortez gunoiul adunat in timpul saptamanii.

In gama lor de containere si europubele am gasit ceea ce imi trebuia. Europubele de 120 L pentru a satisface nevoile mele de a depozita gunoiul care se aduna saptamanal.

Am comandat doua europubele de 120 L de la producatorul Mevatec. Acestea sunt de culoare rosie si verde pentru a diferentia deseul menajer de cel organic.

Europubela Mevatec este fabricata dintr-un plastic rezistent la ultraviolete, schimbari de temperatura extreme, iar densitatea materialului va opri chiar si scurgerile de la deseuri.

Capacul este foarte rezistent si izoleaza mirosul neplacut emanat de deseuri. Aceasta europubela este usor de manevrat si nu ocupa mult spatiu. Eu am preferat sa asez cele doua europubele langa poarta de la intrarea in curte, astfel vor fi mereu la indemana cand salubritatea colecteaza deseurile odata pe saptamana.

Produsele din categoria eurocontainere si pubele de pe Sanito.ro sunt o investitie excelenta, deoarece pe termen lung ajuta la colectarea deseurilor intr-un mod adecvat si nu sunt costisitoare.

Orice tara moderna aproba aceste idei, iar daca luam exemplul tarilor Europene sau celor Nordice vom observa ca pubelele de colectare selectiva sunt la ordinea zilei, iar oamenii nici nu concep sa se arunce hartia in acelasi loc cu gunoiul menajer.

Cele mai bune produse de curatenie le gasim pe site-ul magazinului Sanito.ro, la preturi foarte convenabile. Gama lor de produse este foarte variata, astfel incat toti cumparatorii vor gasi produsul de care au nevoie si serviciile de livrare vor distribui marfa la timp. De asemenea, este bine de stiut ca toate comenzile care depasesc suma de 175 lei beneficiaza de transport gratuit. Nu eeste greu de inteles de ce Sanito.ro ramane o firma de incredere in toata Romania. Asa vei avea mereu servicii impecabile cu produse deosebite!

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply