Plase insecte Bucuresti – va ofera liniste si relaxare

Noi va punem la dispozitie diverse modele de plase insecte Bucuresti de cea mai buna calitate si va atragem atentia cu produsele noastre moderne si eficiente. Aceste plase sunt inflamabile si au o mare rezistenta la caldura excesiva. Plasele sunt disponibile in culoare gri si reprezinta alegerea perfecta pentru orice loc, indiferent ca este vorba despre casa, apartament, birouri, spitale, restaurante, spitale sau orice alte locuri similare. Montajul lor se face pe orice fel de tamplarie si nu necesita nici un fel de modificare. Puteti alege intre plasele glisante, cu balamale, rulou sau plisse si beneficiati de cel mai bun raport calitate pret.

Noi ne remarcam prin servicii ireprosabile si dam dovada de promptitudine, rapiditate si seriozitate pentru orice proiect ne este solicitat. De asemenea, oferim solutii complete pentru toate tipurile de plase de tantari, indiferent de marimea, culoarea sau forma aleasa de dumneavoastra. Asadar nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamuriri aveti deoarece noi suntem mereu alaturi de clientii nostri.Noi avem diferite tipuri de plase insecte pentru ca fiecare client sa aiba de unde alege, in functie de necesitatea si preferintele acestora.

Plasele cu cleme, au un sistem de fixare semi-fix si sunt folosite doar la ferestre simple de dimeniuni mici in timp ce plasele fixe se folosesc acolo unde exista rulouri exterioare aplicate sau fereastra termopan este integrata in structura exterioara. Plasele cu balamale sunt folosite in general la usi si ferestre din aluminiu pentru protectia eficienta impotriva insectelor. Acestea sunt usor de folosit si de intretinut, astfel ca nu aveti nevoie decat de o laveta usor umezita pentru curatarea ei.

Plase insecte Bucuresti – solutii complete

In ultima vreme exista tot mai multe cereri pentru plase insecte Bucuresti pentru ca reprezinta o necesitate pentru fiecare dintre noi. Orice model de plase ati alege rezultatele sunt aceleasi. Plasele tip rulou au un design placut si sunt usor de utilizat, de catre oricine. Plasele tip plisse sunt potrivite pentru locurile care nu ne permit deschiderea unei alte plase si vrem sa nu ocupam tot spatiul.

Au plasa in forma de evantai si se manevreaza cu usurinta. Plasele glisante se monteaza de obicei la usi si le puteti alege in orice culoare doriti. In orice spatiu locuit este nevoie de o solutie eficienta impotriva tantarilor si a mustelor, asadar apelati la firma noastra specializata pentru rezultatele dorite.

Plase insecte Bucuresti – alegerea ideala

Oricand aveti nevoie de plase insecte Bucuresti un reprezentant al firmei Repartermopan se va deplasa la sediul respectiv si va face masuratorile prealabile, in functie de cerintele clientului.Noi realizam plase la comanda, fixe sau mobile, atat pentru geamuri cat si pentru usi.  Profilele pentru plasele fixe sunt executate din PVC sau aluminiu in timp ce plasa folosita este fabricata din fibra de sticla, ceea ce ii da o eficienta marita. De asemenea, este foarte rezistenta la intemperii si nu se dilata sub actiunea razelor solare. Daca vreti sa montati plasa fixa la ferestre aceasta se prinde cu cleme elastice sau suruburi de tamplarie iar  pentru usi, sitele se fixeaza cu ajutorul unor balamale pe cadru propriu zis..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *