Pokerul un joc vechi!

Cu totii stim ce este pokerul si poker online, dar multi dintre noi il considera ca fiind un joc un poti pierde mult. Asa asa este daca nu stii sa joci si te bagi cu carti proaste poti pierde. Eu unul stiu sa joc poker inca de la 13-14 ani din clasele a 7a cand jucam cu colegii de clasa si nu numai. Am invatat usor usor cum se joaca pokerul texan (pentru cei care nu stiu este cel cu doua carti), si am avut momente cand eram chiar foarte bun si incepusem sa castig si bani din asa ceva(sume mici dar erau bani). Poker online am inceput sa joc pe la 14 ani jumate cand dadusem cu colegii pentru prima data de Poker Stars. Am jucat o perioada buna de timp alaturi de colegi si ne intreceam sa vedem care face mai multe jetoane. Eu eram pe locul doi dupa campionul clasei care stia sa joace pentru ca mai mereu asta facea.

Au trecut anii am ajuns la 17 ani m-am lasat de poker online, dar de cateva zile am aflat din nou de poker stars si am inceput sa joc iar. Am jucat pe calculator in ultima vreme doar Governator Poker 1 si 2 pentru ca erau mai interesante. Acum sa vad ce o sa fac din nou pe poker stars deoarece din prima zi in care am rejucat am intrat cu 150 de jetoane la masa si am iesit cu 10 000 si asta inseamna ceva. Poate mai conving prieteni care stau acasa sa jucam cateva jocuri in separee.

Poker stars nu este singurul site de poker online ci mai sunt si altele printre care Full Tilt unul din cele mai mari site-uri din lume si multe altele. Poker stars joc deoarece este cel mai cunoscut in intreaga lume si imi place foarte mult designul. Daca vreti sa incercati si voi vi-l recomand.

2 thoughts on “Pokerul un joc vechi!

  1. Pokerul este un joc pentru cei cu bani multi.
    Cunosc pe cineva care (nu joaca poker) joaca la pacanele (aparate). Munceste pe branci o luna de zile pentru a ramane lefter intr-un weekend. Si asta de ani de zile.

Comments are closed.