Poluarea fonica, un pericol

Am un prieten foarte bun care imi tot spune ca vrea sa isi puna si el termopane doar ca nu stie de la ce firma sa isi puna. Asta se intampla acum un an. Eu i-am recomandat produsele Klador pentru ca am auzit numai de bine si sigur daca se intampla ceva rau aparea pe mediul online despre ei pentru ca informatia circula repede.

El a spus ca vrea sa isi cumpere de la altii, un no name, ca sa le spun asa, ca i se pare lui ca arata bine acele termopane. I-am spus ca din moment ce sunt banii lui, automat sunt si alegerile lui si ca nu vreau sa il influentez. Asa ca, fara sa mai piarda timpul, parca era ca femeia la maritat, si-a comandat acele geamuri de termopan.

Astfel la doar 8 luni dupa aceea ma suna si imi spune sa ii mai spun inca o data cum se numesc acele termopane caci cele pe care le-a pus nu sunt bune de nimic. I-am spus sa caute tamplarie pvc pe internet si sigur va gasi. Si le-a comandat, a fost totul bine si frumos. La cateva zile ma suna iar. Am crezut  ca poate s-a intamplat ceva si ca nu este multumit de acele geamuri.

Din contra, m-am inselat amarnic. M-a sunat sa imi spuna ca a facut cea mai buna alegere. Ca daca va fi sa aleaga, va alege din nou aceste termopane. Si ca, spre deosebire de geamurile anterioare, aceastea il ajuta si la protejarea impotriva poluarii fonice. Ca nu mai aude nimic atunci cand vrea sa se puna la somn, ca este totul linistit, asa cum si-a dorit si el. Ce pot sa mai spun eu? Doar „ti-am zis eu”.