Porcul un lux.

La tara este o perioada cand se cauta porcii si fiecare vrea o particica fie din fata fie din spate macar o pulpa,un sfert.Pretul este cam la fel cu cel de anul trecut cam 10-12 lei per kg.Din pacate lipsa banilor lichizi face sa nu mai fie asa multi porci cumparati anul acesta.Multi au la poarta anuntul porc de vanzare si probabil o sa ramana asa cu el pana la primavara cand va incerca sa-l vanda de paste sau il va taia pentru el dupa ce se consuma cel de acum.Este un week-end in care sa auzit tipatul diperat al purcelusul crescut tot anul,a scapat cine a putut cine nu…

7 thoughts on “Porcul un lux.

  1. Da asa este,ieri cand l-am taiat fiind un sat micut,se auzeau o multime de porci,ma ce sa zic..ai mei nu cu taiat porc,eu m-am dus sa-l ajut pe un prieten,ai mei au cumpar direct carne..n-au mai luat porc.

  2. Destul de maricel purcelul tau! L-am auzit pe un domn din parlament ca cica n-are bani de porc anul asta(Scuzati dar trebuie sa ma exprim „Daca pune carne de porc in gura anul asta este un fatalau, porc, deja am jignit animalele, ipocrit, nesimtit si toate cele sa ii umplu eu frigiderul cu *****)

  3. n-am putut si n-am sa pot si n-am sa vreau sa inteleg care-i treaba cu aceasta traditie tampita. taiatul porcului, a mielului. mi se pare in primul rand sadic si cat se poate de nesanatos. bleah.

Comments are closed.