Premiile Oscar

Cu totii stim ca sau decernat de curand premiile academiei de film american (premiile oscar).Vreau si eu prin acest articol sa decernez cateva premii celor care intradevar merita.

[]Cel mai bun film artistic: Arestarea celor care au luat si dat spaga in toate vamile din Romania cu buna stiinta a guvernantilor in ultimi 21 de ani.

[]Cel mai bun regizor: Lui Traian Basescu de departe cel mai bun regizor din umbra cat si la lumina.

[]Cea mai bună actriţă în rol principal: Elena Udrea pentru cea mai activa persoana de sex feminin din ultimul an.

[]Cea mai bună imagine: Marian Vanghelie a ajuns primarul general al Capitalei. Dar, numai în Statele Unite.Agenda întâlnirii cu primarul Washington-ului, Vince Gray.

[]Cel mai bun montaj:  domnului Gabriel Oprea dupa ce a promis in direct la tv ca isi va da demisia daca va scadea vreo pensie a celor din ministerul pe care il conduce (ministerul aparari).E tot in functie.

[]Cele mai bune efecte vizuale: domnului Marica de la sindicat dupa ce a reusit sa isi faca o imagine buna la tv pana sa aflat ce nu prea e in ordine cu ce se ocupa in vamile din Romania.Nici nu lam mai vazut la tv de atunci.

[]Cel mai bun montaj: domnului Emil Boc care una a promis alta a fost fortat sa faca.

[]Cel mai bun scurtmetraj documentar:Tuturor politistilor care au strigat la miting lui base „iesi afar javra ordinara” si altele.

[]Cel mai bun scenariu adaptat:Tuturor realizatorilor de la Antena3 si Realitatea care au incercat sa scoata adevarul la suprafata,cred ca au si reusit in mare parte.

[]Cel mai bun actor în rol secundar:domnului  Marko Bella care a facut ce a vrut cu partidul din alianta politica pe care o au cu PD-L.Bravo lui baiat destept.

6 thoughts on “Premiile Oscar

  1. Actori : Basescu rol principal iar locul secundar ii revine lu` boc. Parca e mai bine…

  2. Cea mai buna piesa originala: Iesi afara javra ordinara
    Cel mai bun film de animatie: Romania, tara imposibilitatilor

  3. parca boc merita ceva mai bun, ca doar in ultimul an a avut uriase realizari printre care magnifica autostrada intre turda si gilau si multe altele (nu-mi vin in minte acum :))
    cat despre nutzi – DA, clar merita premiul, probabil si cel pentru cea scumpa vestimentatie.

Comments are closed.