Internet

Presto Pizza, mereu la fel de buna indiferent de sector

Clientii pot comanda de la Presto pizza si alte preparate din orice colt al Bucurestiului. Renumita pizzeria si-a extins zonele de livrare si mai nou acopera comenzi pentru pizza sector 3, pizza sector 4 si pizza sector 5.

Acestea sunt sectoarele principale unde se gasesc restaurantele Presto, care livreaza pizza pentru pofticiosi.

Presto Pizza continua sa onoreze traditia pizzei, alegand cele mai proaspete ingrediente pentru a prepara o pizza intotdeauna delicioasa pentru clientii care adora gusturile fine si apreciaza un personal mereu binevoitor de a servi fara nicio retinere.

Istoria Presto Pizza a inceput in anul 2006, si, desi restaurantul este renumit pentru ziua pacalelilor pentru ca s-a infiintat chiar pe 1 aprilie, aceasta zi a fost cu noroc. Presto Pizza si-a inceput activitatea dintr-o parte a Bucurestiului, iar astazi a ajuns in toata capitala, fiind unul dintre cele mai cunoscute si frecventate restaurante din Bucuresti.

La Presto Pizza, oricine intra in restaurant infometat iese satisfacut pe de plin. Mereu in intampinarea clientilor si observand fericirea si multumirea lor cu fiecare preparat servit, indiferent ca vorbim de pizza, paste, burger sau alte feluri de mancare, Presto Pizza a decis sa se extinda pe parcursul anilor si este astazi una dintre cele mai bine cotate pizzeria din oras.

Desi exista suficiente restaurante Presto Pizza in capitala, activitatea principala ramane livrarea. Din dorinta de a multumi cat mai multi clienti posibil, Presto Pizza acorda atentie fiecarui detaliu.

No Comments Found

Leave a Reply