Natura

Pret Sisteme Irigatie

Pret Sisteme Irigatie

Doriti cel mai bun sistem de irigatii la un pret foarte avantajos si la o accesibilitate foarte simpla? Momentul in care dumneavoastra apelati la noi, este momentul in care incercam sa va punem la dispozitie toate informatiile posibile. Intotdeauna inainte de a apela la noi trebuie sa stiti toate informatiile despre pretul sistemul de irigatii, deoarece veti sti catre ce preturi sa va orientati in functie si de bugetul pe care il aveti.

Există o modalitate mai ușoară de a vă menține plantele udate, chiar dacă viața dvs. devine ocupată sau sunteți departe de casă – un sistem automat de irigare prin picurare. Aceste sisteme de irigatie sunt accesibile și ușor de configurat.

Prezentare generală

Fie că creșteți trandafiri pentru a câștiga premii, fie că încercați doar să păstrați câteva paturi de flori care arată bine, știți ce este o udare, lăsând furtunuri în jurul curții și mutându-le în fiecare jumătate de oră. Micro-irigarea – o rețea de tuburi din plastic cu volum redus care ajung în fiecare parte a grădinii, pe care doriți să-o udati.

Materialele sunt ieftine și ușor de instalat folosind doar o foarfecă de tăiere și o unealtă specială pentru obtinerea găurilor. Odată ce așezați tubulatura și conectați pulverizatoarele, veți putea să vă udați plantele prin simpla pornire a apei și lăsând-o să funcționeze timp de o oră sau două. Adăugați un controler comandat de baterii și nici nu trebuie să vă amintiți să porniți apa. Acesta va activa și dezactiva automat apa în momentele pe care le selectați.

Micro irigarea economisește mai mult decât timp și energie; Economiseste apa distribuind-o mai eficient. Deoarece utilizați zeci de dispozitive de udare pentru a înlocui un sistem de irigare regulat, aveți un control mult mai mare asupra locului în care se deplasează apa și cât de mult este furnizat fiecărei instalații. În loc de inundații la sol simultan, micro-irigarea vă permite să aplicați o cantitate mică pe perioade mai lungi, permițându-i să se înmoaie în zona de rădăcină a plantelor pentru a obține beneficii maxime. Și din moment ce scurgerea și evaporarea sunt menținute la minimum, micro irigația folosește mai puțină apă.

sisteme irigatii

În acest articol, vă vom prezenta principiile microjrigării, inclusiv sfaturile de planificare și instrucțiunile de instalare pas cu pas.

            Faceți o schiță și planificați sistemul

Dacă aceasta este prima dvs. afacere în micro irigare, începeți sa experimentați pentru a simți cum funcționează sistemul. Alegeți una sau două paturi de flori sau o grădină și instalați un simplu sistem cu o singură zonă.

Strategia de planificare de bază este de a alege cel mai bun dispozitiv de udare pentru a servi fiecărui tip de plantă. Apoi, determinați un debit care asigură aprovizionarea adecvată a apei pentru fiecare plantă din zona de udare. Configurați sistemul să funcționeze între una și două ore la un moment dat, de două sau trei ori pe săptămână.

Începeți prin măsurarea grădinii dvs. și făcând o schiță simplă. Alegeți tipul și debitul dispozitivelor de udare pe baza solului dvs. și nevoile de apă ale plantelor. Marcați-le pe plan și trasați-le în traseul tubului pentru a le conecta. Aceasta va implica o mică presupunere.. Încercați să acoperiți toate zonele radiculare ale plantelor dvs. Nu vă faceți griji pentru a obține totul perfect la început. Adăugați câteva elemente suplimentare pentru fiecare tip de dispozitiv de udare și cumpărați dispozitivele de udare, tubulatura și părțile de bază pentru conectarea la robinet. După ce veți vedea cum funcționează sistemul, veți găsi că este ușor să mutați sau să adăugați emițători pentru a obține un debit mai echilibrat de apă sau o acoperire mai bună.

In concluzie daca doriti sa va achizitionati un sistem de irigatii la un pret avantajos si doriti ca acest lucru sa fie cat mai util, apelati cu incredere la firma noastra.

 

.

No Comments Found

Leave a Reply