Prieteni online

De cand am activat acest blog 2 ani si cateva luni am constatat ca poti cunoaste oameni interesanti in mediul online.Uni au sarit in capul meu ipotetic vorbind iar ceilalti care sunt mai multi au devenit cunostinte.Vreau sa mentionez cativa: Bogdan pe care il cunosc cam de la inceputul blogului meu cat si al lui,la inceput avea alt domeniu.Pato pe care il stiu de cand avea domeniu pe blogspot si acum a trecut deja de ceva timp pe .ro.Andrei pe care il stiu inaite de a avea blog,practic el ma initiat.Bibabum la fel il stiu din online de la inceputul blogului meu,habar nu am cum il cheama in realitate. Petre este la fel un cunosct online,deocamdata nu are acces la blog datorita locului de munca dar in curand va fi activ cum a fost mereu.

Valy pe care lam apreciat de la inceput si care ramane totusi sub supravegherea mea ca sa zic asa.Daniel pe care la fel il stiu de mult timp.Pe Adry la fel de foarte mult timp o cunosc online.Vizitez blogul ei.Alexica la fel este un baiat de treaba cu care am comunicat mai mereu.Printre cei mai noi si care intru mai des ar mai fi: Nice, Paul, Tibi, Dan Tanasescu, Stafidutz

Printre cei care le vizitez blogul sunt toti cei din categoria urmaresc din sidebar si daca nu vam pomenit asta nu inseamna ca nu va citesc.Multumesc de intelegere.

7 thoughts on “Prieteni online

  1. Foarte frumos, e bine cand te imprietenesti cu alti bloggeri, schimb de informatii, ajutor reciproc… si o prietenie frumoasa… Tine-o tot asa !

Comments are closed.