Reportaj

Prima statie electrica.

Teoretic, cine are un automobil propulsat de un astfel de motor poate veni in centrul Bucurestiului pentru “a-si face plinul”. Practic insa, acest lucru ar fi o aventura.  O incarcare completa dureaza opt ore.Cine isi permite sa ia o masina electrica? cand toti cei cu bani vor masini puternice.

Inceputul promite, dar mai avem enorm pana cand o sa inauguram o adevarata retea nationala. Am avea nevoie de peste 4.000 de borne care sa incarce masina in 20 de minute si nu in opt ore. Ar costa milioane de euro. Ar mai fi o varianta. De asemenea scumpa: cea de acasa.

Un astfel de dispozitiv costa si el 5.000 de euro, dar te bucuri de avantajul incarcarii rapide.sursa

 .

4 Comments

 • Ionut Ungureanu

  Un pas spre modernizare şi ecologizare!

  Reply
 • mvphotomag

  Mda si cand te gandesti ca , cacareaza aia de masina din stire costa 30k Euro. :))
  Sa fim seriosi mai bine imi iau una cu un motor normal de 1.2 si poluez mai putin decat una electrica unde emisile sunt 0.

  Reply
 • Bloggerel

  bravo noua…macar meritam sa mai ne laudam si noi cu ceva.. chear daca nu e facut de noi 🙂

  Reply
 • Randy

  Masina elecrtica e foarte buna pt. ca este ECO, dar din punct de vedere financiar am vazut la TV ca deabea dupa ce folosesti 10 ani masina o sa amortizezi investitia, asa ca pt. noi tot mai buna e o masina normala, mai ales ca masina asta costa aproape cat o casa … oricum e un pas inainte, dar din cate vad noi romanii nu ne prea permitem sa fim nici ecologici … 🙁

  Reply

Leave a Reply