Prinde albina scoatei acul.

Dulce ca mierea e impozitul patriei.Avem o noua lege legat de impozitul pe albine.

”Potrivit prevederilor Capitolului VII din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, aşa cum a fost modificat prin OG nr. 8/2013, pentru cei care deţin peste 50 de familii de albine, impozitul pe venit se va determina pe bază de normă de venit stabilită pentru fiecare familie de albine. Astfel, norma de venit corespunzătoare veniturilor pentru perioada 1 februarie 2013-31 decembrie 2013 este următoarea: între 50 şi 100 de familii, norma de venit este de 70 de lei/familie de albine; peste 100 de familii norma de venit este de 98 de lei/familie de albine. Impozitul pe venit va fi stabilit de organul fiscal competent prin aplicarea unei cote de 16% asupra venitului anual stabilit pe baza normei de venit, impozitul fiind final”.

Intr-un cuvant naspa.Daca pana acum nu exista din 1916 niciun impozit pe sectia de apicultura au inceput sa puna impozit pe tot ce misca.Dupa umila mea pare un mare minus pentru aceasta guvernare de la care se astepta altceva mai bun.

3 thoughts on “Prinde albina scoatei acul.

  1. Mda, cam asa este, stiu si eu de reglementarea asta de o luna si ceva. E panarama…cel putin apicultorii de la noi din oras deja fac proteste…
    PS. foarte tare ca ai gasit stirea facuta de fostii mei colegi de serviciu :D. Se pare ca incep sa prinda incredere in online:)

Comments are closed.