Produse bune, uitate voit la amanet

In prezent, drumul la Casele de Amanet a devenit o obisnuinta fiindca activitatile de aici sunt 100% legale, iar evaluarea obiectelor detinute de clienti se face onest. Clientul nevoit sa ofere produse in schimbul lichiditatilor de care are urgent nevoie duce la amanet bijuterii, electrocasnice, antichitati si dispozitive. Multe dintre aceste bunuri sunt lasate aici in „uitare”, adica proprietarii nu se mai intorc niciodata sa le recupereze fiindca erau de prisos.

Daca din exces de zel cumperi trei telefoane foarte bune si realizezi ca ai nevoie numai de unul, cui le vinzi pe celelalte?

Din principiu, multi nu cumpara de la persoane fizice, ci prefera sa interactioneze cu o firma care sa elibereze bon fiscal sau factura si sa trimita produsele insotite de termene de garantie.

Asa, amanetul a devenit un depozit de bunuri si se impune repunerea acestora in circulatie, fiindca ar fi pacat sa se deterioreze stand!

Dispozitivele se uzeaza moral in cativa ani, din cauza ritmului alert al perfectionarii acestora. Un smartphone bun acum, va deveni depasit peste un an si va fi dat la fier vechi.

Iata de ce este avantajos sa cumparam de la amanet cu aceeasi regularitate cu care uitam sa recuperam produsele pe care le ducem. Preturile sunt foarte scazute, iar produsele garantat bune, fiindca evaluarea lor este riguroasa si nu ar fi fost primite, daca nu ar fi functionat si nu ar fi avut calitati, De obicei amanetul este pretentios cu obiectele pe care le primeste in pastrare. Oricine stie ca nu se primeste orice.

In general puteti economisi de la 200 de lei, la 500 de lei la un produs si accesoriile le primiti gratuit. De exemplu, TELEFON SAMSUNG J5/2017 poate fi cumparat de aici cu 580 de lei, iar de nou, din magazine cu 750-800 de lei. De la amanet incarcatorul eset gratuit si telefonul nu este codat intr-o anumita retea. Aspectul sau a fost cotat cu 9, in concluzie o economie de 200 de lei este bine venita, acum cand iarna se apropie si aduce cu sine cheltuielile mari.

De aici puteti achizitiona si un cadou pentru un copil pretentios, care isi doreste dispozitive scumpe ale unor producatori renumiti pentru calitate si performanta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *