Programe free

Descriere EaseUS Partition Master 9.1.0

Cu EaseUS Partition Master, organizarea spaţiului pe hard-disk se face rapid şi fără bătăi de cap. Aplicaţia îţi pune la dispoziţie o paletă de instrumente extrem de bogată cu ajutorul căreia creezi, ştergi, redimensionezi, desparţi sau uneşti partiţiile după bunul plac.

Pentru siguranţa datelor, este bine ca mai întâi de toate să vă faceţi un back-up, să copiaţi fişierele importante pe un suport extern, în special dacă nu aveţi experienţă în lucrul cu astfel de utilitare. De asemenea, dacă aveţi de gând să efectuaţi orice alte schimbări asupra partiţiilor, vă recomandăm să închideţi restul aplicaţiilor, mai cu seamă pe cele care presupun transfer de date, şi să lansaţi un utilitar pentru curăţarea fişierelor inutile de pe hard-disk. Descarca programul.

Descriere K-Lite Mega Codec Pack v7.9.0

K-Lite Mega Codec Pack oferă într-un singur pachet toate codecurile de care ai nevoie pentru a reda în bune condiţii colecţia de fişiere audio/video.

Mai mult decât atât, K-Lite Mega Codec Pack include un player video propriu, filtre pentru subtitrări, utilitare pentru gestionarea şi configurarea codecurilor instalate, respectiv encodere video şi audio pentru cele mai comune formate de compresie.

Programul de instalare este rapid şi nu pune probleme utilizatorilor începători, dar lasă suficientă flexibilitate celor avansaţi pentru personalizarea opţiunilor de configurare.   Descarca programul.

Descriere Undelete 360

Undelete 360 este un utilitar gratuit pentru recuperarea fişierelor şterse accidental.

Programul este compatibil cu dispozitive de stocare USB Flash, card-uri de memorie, harddisk-uri şi SSD-uri formatate cu sistem de fişiere FAT, FAT32 sau NTFS.

Undelete 360 dispune de modul de scanare cu funcţie de sortare a rezultatelor, respectiv funcţie de previzualizare pentru fişierele detectate.   Descarca programul.

 

Descriere WinZip 16.0

WinZip 16.0 este un popular program de arhivare pentru platforma Windows.

Aplicaţia oferă facilităţi pentru backup-ul fişierelor şi protejarea datelor cu cheie de criptare şi parolă, încărcarea arhivelor pe server FTP sau trimiterea ca ataşament la email.    Descarca programul.

TeamViewer 7.0.12299

Descriere:
Cu TeamViewer va puteti conecta la calculatoarele prietenilor vostri pentru ai ajuta, pentru a le explica cum functioneaza un program sau pentru a le repara sistemul.
TeamViewer ofera control total si nelimitat asupra celuilalt computer, ambele computere trebuie sa aiba instalat TeamViewer.
Ofera conexiune cu orice calculator din orice parte a lumii cu doar cateva clik-uri prin Intermediul Internetului si chiar daca celalalt computer are firewall.
Este usor de folosit. Utilizatorul deschide programul, apoi are nevoie de numarul ID si parola celuilalt computer.
Ofera control total si nelimitat asupra celuilalt terminal.   Descarca programul.

Metro7 – 1.0

Descriere:
Metro7 va transforma Windows-ul 7 in Windows 8, gratuit.
Cu Metro7 va puteti bucura de noua interfata si widget-urile din viitorul Windows 8 acum.
Acest program schimba total interfata Windows-ului asa cum il cunoasteti voi si adauga pe desktop noi elemente pentru a accesa rapid tot ceea ce va doriti.
Puteti socializa mai usor cu prietenii de pe Facebook si primiti pe ecran update-urile din Twitter.
Primiti mail-urile direct pe desktop, puteti vedea inbox-ul si puteti raspunde rapid la ele.
Deschideti si accesati rapid site-urile favorite.
Puteti personaliza elementele din noua interfata Metro in functie de nevoile voastre sau pentru o organizare mult mai eficienta.

Descarca programul.

 

3 thoughts on “Programe free

Comments are closed.