Comunicate de presa

Promovarea eficienta cu ajutorul steagurilor publicitare

Orice manager de business stie ca branding-ul este un punct cheie pentru un business, iar folosirea de steaguri publicitare te va face mai usor de remarcat. Acestea reprezinta articole publicitare din categoria sistemelor de expunere si afisare, si sunt caracterizate prin versatilitate si rentabilitate,  reprezentand una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare clasica.

Aproape toate strategiile de marketing clasic ar trebui sa includa steaguri publicitare in strategia de promovare a afacerilor care targeteaza publicul stradal, din marile centre comerciale sau chiar si in zone mai putin populate ori de agrement, tinand cont in speciad de faptul ca bugetul necesar pentru o asemenea investitie nu este foarte mare.Multe campanii au rezultat ca prin utilizarea steagurilor publicitare alaturi de alte modalitati de promovare reprezinta o combinatie cu rezultate pline de succes atat in trecut, in prezent si foarte probabil si in viitorul indepartat.

De ce sa optezi pentru steaguri publicitare?

Unul dintre principalele motive pentru care sa optezi pentru aceasta modalitate de promovare este pentru ca sunt eficiente! Cum? Daca alegi sisteme de expunere de tipul steagurilor publicitare si planuiesti pozitionarea acestora intr-un punct cheie, unde traficul de oameni este intens, acestea vor avea un impact vizual puternic si implicit vor fi vazute de un numar ridicat de potentiali clienti.

Daca steagurile publicitare pe care intentionezi sa le achizitionezi sunt imprimate cu print full color vor determina potentialii clienti sa retina mesajul publicitar al afacerii tale mult mai usor si chiar sa iti asocieze compania cu serviciile sau produsele furnizate atunci cand sunt interesati.Un alt motiv important pentru care sa iti promovezi afacerea prin steaguri publicitare este investitia redusa raportat la perioada indelungata in care se pot folosi si, bineinteles, in comparatie cu alte modalitati clasice de publicitate precum reclamele la TV, la radio anunturi in ziar sau imprimarea de flyere care vor ajunge la primul tomberon.

Steagurile publicitare reprezinta un mod economic si eficient prin care iti faci cunoscute serviciile sau produsele, mai ales daca vrei sa scoti in evidenta un anumit serviciu sau produs. Pozitionarea steagurilor publicitare in apropierea sediului companiei sau a punctului de lucru, va atrage, de asemenea, atentia asupra locatiei acestuia si chiar pot fi folosite ca sisteme de ghidaj pentru cei interesati, daca spatiul tau nu are iesire directa la bulevard.

Ce avantaje iti ofera folosirea steagurilor publicitare?

Materiale publicitare foarte practice. Indiferent de locul in care doresti sa iti promovezi afacerea, te poti folosi cu usurinta de steaguri publicitare, deoarece acestea se pot gasi intr-o varietate mare de forme si dimensiuni. De asemenea, steagurile publicitare pot fi folosite, atat pentru publicitate indoor la evenimente precum conferinte, prezentari, expozitii, sau chiar in interiorul companiei tale, cat si pentru publicitate outdoor, amplasandu-le in diverse puncte cheie pentru a atrage un numar de potentiali clienti cat mai ridicat.

Promovare 24/7.  Comparativ cu alte metode de promovare, publicitatea prin steaguri personalizate nu are un anumit interval orar sau o restrictie anume de timp precum la radio sau la TV, ci este non-stop acolo ca sa iti serveasca compania. O data amplasate, steagurile publicitare sunt vizibile la orice ora din zi sau noapte, fiind astfel vazute de un numar foarte mare de oameni si potentiati clienti, ceea ce iti permite sa iti faci afacerea mult mai vizibila.

Calitate si costuri reduse. Spre exemplu, daca esti in cautare de steaguri publicitare poti gasi asemenea produse de inalta calitate comercializate de catre eXpoPrint Media. Acestea sunt rezistente in timp, indiferent de amplasamentul steagurilor publicitare si sunt rezistente la conditiile unui mediu normal cu ploaie, vant sau ninsoare.

Steagurile publicitare sunt concepute din materiale rezistente la factori externi precum zgarieturi sau ruperea natrala, iar aspectul impecabil al produselor este datorat materialelor de calitate folosite si a tehnicilor profesionale de imprimare.

Influenta potentialilor clienti. Exista numeroase studii care arata ca publicitatea outdoor influenteaza foarte mult decizia de cumparare intr-un procent de chiar 70%, iar utilizarea unor steaguri publicitare de catre compania ta poate deveni o modalitate importanta de publicitate.

Amplasare usoara si rapida aproape in orice spatiu.  Steagurile publicitare se amplaseaza usor si datorita varietatii de forme de dimensiuni, acestea se pot incadra perfect aproape oriunde.

Acum ca stii o parte dintre avantajele utilizarii unor steaguri publicitare si cum acestea pot fi o solutie importanta si eficienta in promovare, tot ce trebuie sa faci este sa hotarasti ce dimensiune, forma sau model de imprimare sa folosesti.Daca doresti sa aflii mai multe detalii despre steagurile publicitare, intra pe site-ul expoprint.ro si beneficiaza de experienta de peste 15 ani de pe piata de sisteme de expunere si afisare a companiei eXpoPrint Media.

No Comments Found

Leave a Reply