Puterea gandiri

Cu multe daruri marete a inzestrat Creatorul pe om,insa niciunul nu e asa de plin de taine ca puterea gandiri.Harul acesta este o bucatica daruita de Tatal ceresc.Ce placut este sa stai in liniste si sa gandesti.

Ce fiinta zbuciumata este omul.Gandurile ii joaca in cap ca rotitele unui orologiu.Aceasta face ca gandirea sa fie un lucru foarte insemnat.Insa trebuie sa luam seama la gandurile noastre,pentru ca,ele devin vrajmasi nostri,vor fi prea multi pentru noi si ne vor duce la pierzare.

Gandurile cele din cer ne vor umple sufletul de cantari,cum se umple vazduhul de pasari primavara,dar gandurile rele ne vor musca asemenea unei naparci.

Oamenii isi inchipuie ca gandirea este libera,dar gandurile desi sunt scutite de impozit,nu sunt scutite de condamnare.Nu putem fi chemati in fata tribunalului pamantesc pentru gandurile noastre,fiti insa siguri ca in fata judecatii divine vom da seama de ele.

Calea de salvare dintr-o gandire rea,care este supusa sanctionarii divine,ne este prezentata de Dumnezeu.Credinta in Mantuitorul conduce la o gandire pozitiva.

 

 

8 thoughts on “Puterea gandiri

  1. Imi plac afirmatiile tale, dar si modul in care te-ai exprimat. Esti un om credincios, mergi des la biserica, nu?

Comments are closed.