Raspuns pentru concurenta.

Vreau sa sriu in acest articol ca si noi Romanii avem raspuns pentru concurenta care este in piata de gadgeturi. Fie ca vorbim de telefoane mobile de ultima generatie fie ca vorbim de tablete. Allview si-a definit produsele ca fiind „romanesti”, chiar daca ele sunt asamblate in China. Cei de la Allview au explicat faptul ca designul uneia dintre tablete este facut in Romania, iar la alte produse, inclusiv la noul smartphone, s-au facut interventii la nivel de soft si ca exemplu, la P4 au fost facute in Romania aplicatiile ce tin de temele ecranului si de camera video.

Unul dintre ce le mai accesibile smartphone de pe piata este A4ALL. Numele noului terminal produs de una dintre cele mai importante firme de profil din Romania vine de la „Android for all people”. Un plus ar mai fi faptul ca suporta card de pana la 32 Gb, camera frontala. Ca dezavantaj avem lipsa blitzului, o camera foto mai mare. Dar este un telefon potrivit pentru necesitatile multor tineri cu buget redus. În momentul de față, ei au ajuns să producă telefoane dual core, cu ecrane IPS, realizate din materiale rezistente, care folosesc tehnologia 3G.

Si la capitolul tablete sta foarte bine. Tableta Viva Q8 te va cuceri inca de la inceput. Cu un design super-slim si atragator, ea imbina toate functiile importante pe care le cauti la o tableta – procesor Quad Core de 1GHz, ecran IPS LCD de 7,9”, camera foto de 5MP Autofocus, conexiune wireless si cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Este un raspuns pentru concurenta care poate crede ca a acaparat majoritatea clientilor, dar nu este asa. Vanzarile pentru tablete au crescut.

Viva Q7 te va impresiona din toate punctele de vedere. Functiile fundamentale pe care le cauti intr-o tableta se imbina armonios intr-un design compact si super slim – viteza remarcabila, display luminos in culori vii, jocuri cu o grafica uimitoare si functii utile datorate celui mai nou sistem de operare Android, Jelly Bean 4.2.2.

4 thoughts on “Raspuns pentru concurenta.

  1. „Allview si-a definit produsele ca fiind “romanesti”, chiar daca ele sunt asamblate in China.”
    Un argument mai bun nu puteai da. Logic ca sunt asamblate in China, asa cum fac si SAMSUNG si APPLE, doar nu vrei sa dea bani fara rost sa le faca LA FEL in alte tari la preturi exorbitante…

  2. Am avut ocazia sa testez cateva produse marca ALLVIEW, dar nu mi-au lasat o impresie prea buna, sincer sa fiu… Mai avem pana punem la punct produsele, dar totusi ne tinem bine vis-a-vis de alti producatori, la care se plateste doar BRAND-ul, si cand vorbesc despre noi, ma refer la romani ca si popor si mentalitate.

    1. Mie mi-au lasat o parere buna produsele Allview. De 2 luni sunt fericitul posesor al unui Smartphone V1 Viper. Nu m-a dezamagit nici o clipa.

Comments are closed.