Reducerile care mi-au placut de black friday.

Am intrat pe diferite site-uri cu ocazia reducerilor de black friday si sunt cateva reduceri cae mi-a placut mai mult. Am sa va dau cateva exemple.

O reducere substantiala -5636 de euro a avuto emag la Ford Focus. Nu e de mirare ca sa epuizat stocul. A fost o surpriza destul de mare la emag sa cuperi masini online.

masina

 

Sincer dupa un aspirator m-am uitat sa vad ce reduceri sunt si chiar au avut cateva modele reduceri chiar de -40%. dara in general a fost intre 25% si 35%.

aspiratoare

7 thoughts on “Reducerile care mi-au placut de black friday.

  1. Aceeasi surpriza neplacuta am avut-o si eu, cu un laptop Asus, care dupa cateva minute, stocul a fost epuizat. Oricum, toata treaba asta cu black friday in Romania este marketing pur, si nu reduceri substantiale.

  2. Daca promovezi Emag-ul prin afiliere (Profitshare) si vizitatorii adusi de tine se aboneaza la newsletter-ul emag, iar apoi acestia dau click pe newsletter, ei trec link-urile prin sistemul lor, cu ID-ul lor de profitshare ca sa nu iei tu comisionul pentru cumparaturile generate de acei vizitatori.

  3. Mi’se pare umilinta maxima sa stau o noapte intreaga cu speranta ca voi prinde unul dintre cele 2-3 bucati de produse reduse. Ei spun ca au de ordinul catorva sute … permiteti’mi sa ma indoiesc.

Comments are closed.