Reguli incalcate.

De ce am senzatia ca odata ce acumulezi ceva experienta in trafic la volan parca nu mai respecti regulile de circulatie asa cum faceai la scoala de soferi sau in primele luni de condus.De exemplu ma intorceam azi de la munca cu masina si pe linia de centura a capitalei urcam un pod avem cred 70-75 km la ora in spatele meu un Renault Master dubita venea cu viteza avea cred 90 cel putin eu deja incepusem sa urc podul cand pac il vad ca ma depaseste.Credeam ca va pune frana si va ramane in spatele pentru eram deja pe pod dar nu domne ma depasit ca pe sensul celalat nu venea nimeni.Inconstienta pura care nu a facut decat sa castige 30 de secunde in trafic l-am prins de la urma fara sa fortez la 90-100 tot cu 70 am mers mai incolo era un stop si intre noi mai era doar o masina.Practic nu a castigat nimic doar sa riscat aiurea,domne noi avem experinta si nu tinem cont de regulii.Se conduce haotic,inconstient si prostesc…din pacate.

3 thoughts on “Reguli incalcate.

  1. Este lipsa de educatie civica, nu ma vede nimeni pot incalca orice regula, de la cele spirituale, de buna cuviinta, pana la cele rutiere si chiar penale.
    Sa nu crezi ca cu asa ceva te nasti, se invata incepand cu cei 7 ani de acasa si apoi toata viata. Esentialul este sa vrei sa inveti si daca nu sa fi obligat inclusiv prin sanctiunile de rigoare.

Comments are closed.