Relax,just do it

Oamenii se pot degrada datorita curiozitatii.Ia ba sa vad cum e.Din pacate etnobotanicele pot creea drame,adevarate drame in familile noastre.Iata un caz a unui tanar care a ajuns in ultimul hal.Ce este de facut sa nu ajungem in situatia acestui tanar?. Doamne te rog sa ne pazesti de tot ce e rau ca noi nu putem suntem atat de slabi.

8 thoughts on “Relax,just do it

  1. „unii dintre noi sunt atat de slabi” ar cam trebui mentionata treaba asta. am auzit si eu stirea si e destul de penibila situatia atat a idiotului care se face varza din niste chestii care nici nu se compara in putere cu drogurile, dar penibila a fost si masa care cik l-a legat de calorifer, cik asta ar fi metoda de reabilitare.

  2. Nu imi este teama sa spun , consum si eu aceste substante de aproape 3 ani , nu pot zice ca sunt dependent dar consum…. nu as fi deacord sa fiu legat pt asa ceva . In lumea intreaga exista sute de atentionari de exemplu SPUNE STOP DROGURILO , sau STASTISTICI ridicole , reclame , pliante ….dar cu nici un folos , consumatorii nu sunt ajutati doar cu acest sfat….ei stiu mai bine ca nu le fac bine , stiu ce produce…defapt am multe de spus , este vorba de psihologia inversa…BRAVO PT BLOG

Comments are closed.