Religia vs Hristos

Oamenii religiosi cred ca sunt bine cu religia lor.Atata timp cat faci parte dintr-un cult indiferent cum se numeste el si mergi regulat la biserica eventul in fiecare Duminica totul e bine. Nu,nu poate fi bine daca nu renuntam la pacat si sa stabilim o relatie personala cu Mantuitorul.E bine sa mergi intr-o biserica care se inchina la Dumnezeu de preferat este sa evitati biserica Ortodoxa care se ocupa cu magarii si nu prea are treaba cu Adevaratul Dumnezeu dar nu e bine doar sa ramai un om religios fara esenta crestinismului in interior,Duhul Sfant si mantuirea.


 

4 thoughts on “Religia vs Hristos

  1. Clar Hristos este mult mai important decat religia in sine.Degeaba mergem la biserica in fiecare Duminica daca nu comunicam in fiecare zi cu Dumnezeu.

  2. Nu inteleg de ce se scrie ‘-H-ristos’, cand credinciosii se numesc ‘-c-restini’? Ori ei sunt magari cum zic unii ca inseamna ‘-C-ristos’?

    1. Nelemurirea ta nu se potriveste deloc cu acest subiect prezentat in articol.Sunt doua chestii total diferite…

  3. Aici se poate dezbate mult subiectul. Eu cred in dumnezeu si mai cred ca fiecare o are nevoie de o credinta, altfel nu ar avea frica de nimic. Ieri am dezbatut un subiect credinta vs stiinta. Am sa scriu despre asta, desi e un subiect semsibil

Comments are closed.