Comunicate de presa

Rent a car Aeroport Otopeni, un serviciu la indemana pentru toti turistii

rent a car otopeni

Ai nevoie de transfer de la Aeroportul Otopeni intr-o locatie din Bucuresti sau intr-un oras din provincie precum Brasov sau Constanta? Serviciul de rent a car Aeroport Otopeni prestat de catre agentia Francrocar este exact ceea ce si tu ai nevoie. Te vei bucura de confort, de rapiditate si de preturi bune.

Rent a car Aeroport Otopeni este serviciul ideal pentru turistii romani sau straini

Mi-aduc aminte cand am plecat in Italia de pe Aeroportul International Otopeni, nume pe care l-a purtat pana in anul 2004, iar mai nou se intituleaza Aeroportul International Henri Coanda, cel mai mare aeroport din frumoasa noastra capitala, cat si din tara.

Cum aeroportul este situat in afara zonei urbane a Bucurestiului este un pic mai dificil atat pentru bucuresteni sa plece in vacanta, cat si pentru turistii din tara sau din strainatate care tranziteaza orasul, fie ca vin sau pleaca.

Accesul din oras, din Bucuresti, se poate face cu ajutorul liniilor de autobuz, cu linia  CFR Henri Coanda Expres disponibila din Gara de Nord, cu taxiul sau, mai ai o alternativa, serviciul de rent a car Aeroport Otopeni.

Dar sa revenim la calatoria in Italia. Am venit din provincie cu trenul. La gara m-a asteptat o ruda, pentru ca mai tarziu sa ma duca cu masina personala la aeroport. La intoarcere am procedat la fel. Dar ce te faci daca nu ai pe nimeni in Bucuresti, daca nu te poate ajuta, nu are cu ce sau n-are timp? Nu mai bine apelezi si tu la serviciul de rent a car si la dus si la intors, cu sau fara sofer, desi pentru mine varianta cu sofer este cea mai buna deoarece nu am carnet, si treaba este rezolvata, comod, rapid, practic, fara batai de cap. Ba chiar acest sofer te poate duce pana acasa, in orasul de resedinta!

Astfel, fie ca esti turist roman, fie ca esti turist strain, rent a car Aeroport Otopeni este cea mai practica solutie pentru tine!

Rent a car Aeroport Otopeni la preturi bune cu Francrocar inca din anul 1992

Pentru a fi sigur ca ai ales cel mai bun serviciu de rent a car Aeroport Otopeni din Bucuresti, iti sugerez sa apelezi la Francrocar, o agentie ce inchiriaza masini inca din anul 1992 si pe a carei experienta te poti baza.

Deci, inchirierea masinii se face de la Aeroportul Otopeni si poti opta pentru masina cu sau fara sofer, pentru o masina automata sau manuala, pentru masini de teren, pentru masini mici si comode de oras care se strecoara foarte usor in trafic, pentru masini de lux sau chiar microbuze cu 8 locuri. Astfel transportul de la aeroport se realizeaza confortabil si ieftin, indiferent de locatia din Bucuresti catre care te indrepti sau chiar catre orice alt oras din tara, soferii agentiei fiind experimentati si profesionisti.

Si acum, o veste buna. Daca esti client fidel, Francrocar iti ofera si un discount de 10%. Cum inchiriezi si tu o masina? Completeaza formularul online de pe site-ul agentiei, trimite un e-mail sau suna la numerele de telefon afisate si te vei bucura de tot confortul si de preturi dintre cele mai avantajoase.

.

No Comments Found

Leave a Reply