Comunicate de presa

Rent a car Bucuresti pentru vacanta

rent a car bucuresti

Desi la prima vedere rent a car Bucuresti pentru vacanta pare o chestiune foarte simpla, inchirierea unei masini presupune insa anumite restrictii legate de varsta, optiunile de acoperire a asigurarilor si codurile de discount. Inainte sa semnati pentru inchirierea unei masini trebuie sa aveti certitudinea ca aiti inteles toate conditiile si ca nu aveti surprize neplacute atunci cand va ridicati masina sau cand o inapoiati dupa calatorie. Iata care sunt recomandarile noastre pentru ca inchirierea unei masini sa se faca fara probleme.

Date generale despre rent a car Bucuresti

Cand vine vorba de rent a car Bucuresti , mai ales in aeroportul Otopeni, o sa gasiti un grup de firme mari care ofera astfel de servicii, dar si cateva firme mai micute, insa este de preferat sa apelati la inchirierea unei masini de la o agentie importanta, pentru a avea garantia unui autovehicul performant, care sa nu va faca probleme tehnice pe timpul calatoriilor. Daca sunteti in cautare de masini de lux, trebuie sa cautati companii specializate in astfel de autovehicule, deoarece majoritatea companiilor va pun la dispozitie masini care valoreaza pana la 20.000 euro, insa exista si firme unde gasiti sa inchiriati autoturisme BMW, Audi, Aston Martin, Bentley, Lamborghini, Ferrari, Porche, Maserati si Mercedes-Benz.

Restrictii de varsta la rent a car Bucuresti

Indiferent de tipul de masina pe care doriti sa o inchiriati, exista unele restrictii in ceea ce priveste varsta. In cele mai multe tari, este nevoie sa aveti cel putin 21 de ani pentru a inchiria o masina. In general, pentru conducatorii fara experienta se aplica tarife suplimentare, care sa faca inchirierea foarte scumpa si greu de realizat, insa in orice situatie, conducatorul trebuie sa aiba obligatoriu peste 18 ani. Nu trebuie sa va mire daca sunteti taxati suplimentar chiar si daca ati implinit varsta de 25. Totul depinde de politica firmei care ofera servicii de rent a car Bucuresti.

Cum se face returnarea la rent a car Bucuresti

In mod normal, sunteti obligat sa returnati masina cu plinul facut, iar pentru aceasta, cel mai bine ar fi sa alimentati inainte sa ajungeti aproape de aeroport, pentru ca in aceasta zona, preturile sunt adesea exagerate. Ca alternativa, exista politici la anumite companii de inchiriere, care va permit sa returnati masina cu rezerzorul mai gol si pur si simplu sa platiti combustibilul consumat la un pret prestabilit. In orice caz, acest detaliu trebuie sa fie foarte bine clarificat inainte sa inchiriati masina si sa plecati cu ea.

De asemenea, asigurati-va ca returnati masina la timp. La fel ca in cazul oricarui serviciu, si cand vine vorba de rent a car Bucuresti, daca nu respectati termenul veti fi taxat suplimentar. Anumite companii va vor taxa cu inca o zi de inchiriere, chiar si in cazul in care veti intarzia o jumatate de ora. Altele vor fi mai intelegatoare si va vor percepe comision doar pentru jumatatea de ora in plus. In orice caz, pentru orice astfel de detalii, este nevoie sa cititi cu atentie contractul de inchiriere pe care il primiti la orice rent a car Bucuresti.

.

No Comments Found

Leave a Reply