Renuntare

Renuntarea e un lucru bun daca dai seama ca nu faci bine ceea ce faci.Ma refer la consumul de suc in exces.Iata,in toamna anului trecut a fost o perioada de 1 luna-doua cand eu si sotia mea beam in fiecare zi suc in loc de apa.Practic inlocuisem apa definitiv.Nu stiam de ce ne simteam destul de imbalonati si nu prea bine uneori.Ce o fi ce o fi…

Dupa care ne-a picat ”fisa” e de la suc.Otrava era in noi si o toleram.Prima masura care a fost clar nu mai cumparam suc si trecem imediat pe apa plata.Apa de put scoasa cu pompa.Uitasem gustul la apa aproape de tot.In acest moment avem in casa o sticla mare de 11l de apa pe care o umplem din cand in cand odata la 3-4 zile.Bem cam 1,5-2 litri de apa pe zi de om si de simtim foarte bine.Recunosc ca din cand in cand mai cumparam o sticla de suc da o data pe saptamana sau la doua saptamani.Oameni buni deschideti ochii si nu mai bagati in voi otrava lichida.STOP.Consumati apa care e de la Dumnezeu nu porcari facute de oameni.

8 thoughts on “Renuntare

  1. Un medic mi-a recomandat sa schimb lunar tipul apei plate. Fiecare are ceva in plus sau in minus.

    Sucuri nu am mai baut de cativa ani.

  2. bun sfat. eu nu beau decât apă de ani buni. sunt cam ciudată cu chestia asta, mai ales când mergem la festivalul berii şi cei cu care merg (mai puţin jumătatea-mi care mă ştie) se uită la mine ca la ozn-uri.
    ba chiar am păţit-o pe la primele ediţii de berar că se uitau vânzătoarele la mine ca la o sonată. :)) cum adică apă la berar?

Comments are closed.