Comunicate de presa

Reparatii cutii automate – cea mai buna firma din Romania !

 

Aici, la Compania de reparatii cutii automate, ne mândrim cu faptul că suntem primii specialiști în domeniul cutiilor automate din zona. Experții noștri sunt capabili să reconstruiască toate modelele și modelele de cutii automate.

Am investit în echipamentele de diagnoză cele mai moderne și avansate din punct de vedere tehnologic, ceea ce ne ajută să ne asigurăm că diagnosticul nostru este corect, atunci când efectuați reparații la cutia de viteze automată, ceea ce vă economisește timp și bani.

Cu o experiență vasta, care oferă cutii de viteze și reparații automate complet recondiționate, puteți fi sigur că veți obține un serviciu excelent la un preț extrem de competitiv! Echipa noastră de experți va asigura că reparațiile cutiei de viteze sunt efectuate corect, pentru prima oară!

Înțelegem că poate fi dificil să găsești o companie când cauți reparații pentru cutia automata. De aceea oferim reparații și piese de schimb pentru toate modelele.

De ce ar trebui să utilizați Compania noastra de reparatii a cutiilor de viteze:

Experiență vasta

Reparații cu cutie de viteze automată

Cutii de viteze automate și service

12 luni garanție nelimitată

Cotație gratuită și test rutier

Specializați în transmisii automate

Toate modelele

Toate cutiile de viteze recondiționate sunt echipate cu un convertizor de cuplu recondiționat.

Avem de departe cea mai avansată tehnică de reparații automate a cutiei de viteze și reconstrucție din Africa de Sud.

Stația noastră automată de reparații a cutiei de viteze oferă echipamente electronice pentru cutii de viteze automate (manual și auto), precum și corpuri de supape.

Reparatii cutii automate este soluția dvs.! Suntem condusi de calitate pentru a furniza numai cele mai bune cutii automate!

Angajamentul și integritatea de a vă oferi în orice moment calitate excepțională, servicii excepționale și asistență, pentru clienții noștri de valoare.

Experiența în repararea autovehiculelor și în special transmisiile și reparațiile cutiei automate, Reparatii cutii automate poate oferi un serviciu de reparații care să exceleze atât prin experiență cât și prin folosirea celor mai recente echipamente tehnice de diagnosticare a defecțiunilor. Oferim servicii excelente pentru clienți și toate lucrările sunt garantate!

Serviciu care acoperă cea mai mare parte a problemelor de transmisie, reparații ambreiaj, repararea defecțiunilor, depanare de transmisie și diagnosticarea erorilor. Transmisie și reparații pentru toate modelele, inclusiv automobile de înaltă performanță, prestigiu, vehicule clasice..

O firma specializata în toate aspectele legate de repararea cutiilor de viteze automate și semi-automate. De la diagnostice pe una din mașinile noastre de ultimă generație, la detectarea defecțiunilor electrice, la înlocuirea și reflexia actuatoarelor și a ambreiajului la recondiționarea cutiilor de viteze, putem face acest lucru.

Avem o echipă dedicată de personal cu ani de experiență care ne permite să lucrăm la mașini clasice până la cele mai recente modele de astăzi. Cu experiență și dedicare, nici o slujbă în domeniul nostru nu este o problemă.

Pe lângă faptul că suntem o firma specializata in reparatii de cuti de automate, suntem o firma cu preturi foarte ieftine.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui specialist cu experiență in reparatii de cutii automate cu o reputație solidă, vă rugăm să ne contactati !.

No Comments Found

Leave a Reply