Comunicate de presa

Reparatii cutii automate-totul despre reparatii!

  • By
  • 24 septembrie 2017

 

Flexibilitatea și fiabilitatea sunt factori importanți în reparatii cutii automate, iar cutiile noastre de viteze pot crește puterea de funcționare a fabricii, păstrând în același timp dimensiunile originale. Reparatii cutii automate acoperă cutia de viteze.

Cutiile automate sunt în mod inerent mai puternice decât orice transmisie manuală echivalentă. Automatizările standard utilizează un set planetar care este amplasat lângă partea din spate a transmisiei, care utilizează un set de unelte mici “planetare” conduse de un mecanism în interior și o unitate “inelară” în exterior pentru a transfera puterea . Acest aranjament mărește cantitatea de contact de suprafață dintre angrenaje, care împrăștie forța de cuplu pe o suprafață mai mare și reduce ruperea

O mașină care utilizează cutia automată schimbă treptele de viteză pentru dvs., oferindu-vă mai puțin de lucru în timpul conducerii, în timp ce o mașină cu transmisie manuală vă permite să schimbați vitezele într-un moment în care vă simțiți adecvat prin utilizarea pedalei de ambreiaj și a schimbătorului de viteze.

În funcție de țara în care locuiți, fiecare are punctele bune și rele pentru siguranța, disponibilitatea, conducerea și cheltuiala. Să aruncăm o privire la aceste puncte bune și rele pe baza faptului că decideți să achiziționați o mașină cu transmisie automată sau manuală.

Remedierea cutiei automata înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru a rămâne în siguranță pe drum.

Indiferent dacă este vorba de o reparație pe o cutie automată, cutie de viteze automata, o problemă mecanică, sau doar un serviciu de calitate, Reparatii cutii automate vă poate oferi serviciile sale de calitate. Reparatiile cutiei automate, sunt specialitatea noastra si oferim reparatii pe probleme minore pentru reparatii capitale. Vom face tot posibilul pentru a diagnostica orice problemă pe care o aveți cu vehiculul dvs. și pentru a vă ajuta să o rectificați pentru a vă aduce înapoi pe drum cât mai curând posibil. Dacă nu putem repara cutia automata, putem livra și monta cutii automate recondiționate la prețuri foarte competitive.

Inginerii pot face reparatii cutii automate la nivelul următor cu upgrade-uri pentru îmbunătățirea fiabilității și performanței cutiei automate. După evaluarea și recondiționarea completă a mașinii, proiectul este verificat și revizuit în scopul îmbunătățirii sistemului de cutii de viteze prin optimizarea rulmenților, a angrenajelor și a etanșărilor. Îmbunătățirile pot crește cuplul de ieșire al transmisiei, factorul de serviciu sau pot prelungi durata de viață a întregului sistem. Mai mult, lubrifierea lagărelor și a angrenajelor cutiei de viteze este optimizată pentru a se potrivi cu noul nivel de performanță.

Punerea în funcțiune poate ajuta la optimizarea duratei de viață a cutiei de viteze și a transmisiei. Puteți să vă bazați pe Reparatii cutii automate pentru a instala corect unitatea recondiționată, pentru a o alinia cu motorul electric și pentru a efectua corect prima pornire. În condițiile nominale de lucru (sarcină, viteză și temperatură), se poate realiza o achiziție de vibrații pentru a seta baza pentru comparații viitoare. Serviciile de diagnoză reprezintă cea mai bună modalitate de a păstra monitorizarea continuă și funcționarea optimă a aparatului dumneavoastră recondiționate după punerea în funcțiune.

 .

No Comments Found

Leave a Reply