Comunicate de presa

Reparatii cutii viteze automate – clienti fericiti !

 

Am tinut intotdeauna pasul cu toti producatorii auto cat si cu cele mai noi tehnologii de service in domeniul reparatiilor de convertizoare, cutiilor de transfer si a cutiilor de viteze automate de la toti producatorii auto.

Trecand peste momentul inceputului acum putem spune ca masinile cu cutie automata fac parte deja din viata romanilor. De aceea, suntem foarte solicitati de oameni care au nevoie de reparatii prompte si de calitate.

Noi oferim piese originale, de producator si nu facem nici un moment rabat de la principiul nostru – multumirea clientului. Ii ajutam pe toti cei ce apelează la noi inclusiv cu sfaturi la telefon si incercam sa le rezolvam problemele astfel incat sa fie multumiti. Colaboram atat cu persoane fizice cat si cu service-uri din toata tara.

Oferim tuturor clienților noștri diagnosticarea defecțiunilor și pregătirea estimărilor pentru reparațiile cerute fără obligații si reparatii cutii automate. Prețurile noastre pentru repararea cutiei automate sunt cu mult sub reprezentările oficiale cu cea mai bună garanție.

Oferim o gamă completă de servicii de remanufacturare pentru orice tip sau marca de cutie de viteze la fața locului sau la garajul nostru unde ne-am adunat expertiză în soluțiile cutiei de viteze. Odată ce cutia de viteze ajunge la noi, recondiționăm unitatea după un proces standardizat.

Cu echipa care are o reputație fantastică locală pentru reparații, suntem foarte încrezători dacă ai nevoie vreodată de un mecanic. Cu fiecare reparație, folosesim înlocuitori autentici pentru fiecare parte, ceea ce înseamnă că garanția dvs. nu va fi niciodată nevalidă. Pe măsură ce nu vă grăbesc nicio reparație, este întotdeauna recomandat să apelați în avans pentru a vă rezerva mașina în orice fel de reparații, deoarece garajul nu este niciodată liniștit.

Scopul nostru este de a fi văzuți ca fiind primul centru de reparații cutii viteze automate și avem o transparenta totala pentru fiecare reparație sau serviciu pe care le efectuam. Refuzăm să fim stabiliti ca al doilea cel mai bun și niciodată nu facem compromis în ceea ce privește calitatea pentru preț, mai ales când vine vorba de sacrificarea siguranței.

Înțelegem că poate fi o sarcină grea de a găsi un garaj care să ofere reparații de cea mai bună calitate a cutiilor de viteze, dar puteți fi siguri că aici la reparatiile cutiilor de vitze automate reparațiile dvs. vor fi tratate cu cea mai mare atenție.

Reparatiile cutiilor de viteze automate au devenit în curând o forță proeminentă în domeniul reparațiilor și recondiționării cutiei de viteze.

Ne mândrim cu oferirea unui serviciu onest și personal, asigurându-ne clienților noștri beneficiul cunoștințelor dobândite de-a lungul multor ani. Personalul nostru este de cea mai buna calitate.

Nu vom compromite niciodată calitatea și fiabilitatea. Folosind propria noastră rezervă de piese de schimb, piese de schimb originale sau piese prelucrate, putem ajuta la reducerea timpilor de întrerupere și menținerea unui nivel ridicat de disponibilitate al reparatiilor de cutii automate.Expertiza noastră în domeniul reparațiilor poate fi aplicată la cele mai simple transmisii până la aranjamente complexe de acționare a tuturor mărcilor și tipurilor.

 .

No Comments Found

Leave a Reply