Comunicate de presa

Reparatii termopane – ajutorul dumneavoastra de nadejde !

Cauza nr. 1 pentru ferestrele stricate sunt lacunele din jurul ferestrelor datorita faptului ca fereastra nu se inchide corect.

Motivele pentru care este posibil ca ferestrele dvs. sa nu se inchida corect ar putea fi cauzate de un mecanism de blocare liber, de balamale uzate sau deteriorate sau chiar de un sigiliu deteriorat in jurul ferestrei. Toate aceste probleme pot fi reparate repede de catre unul dintre inginerii nostri cu experienta rapida si eficienta. In ultimii ani am vazut tot felul de probleme cu ferestre cu geam termopan si inca nu exista o problema pe care nu o putem rezolva.

Cele mai multe probleme pot fi rezolvate prin simpla ajustare a ferestrei existente, vom face tot posibilul pentru a va economisi bani si daca vreunul din componente nu trebuie inlocuit, in mod normal, vom avea parte de stoc si il putem inlocui acolo. Bineinteles ca va vom tine mereu la curent si va vom informa despre eventualele costuri suplimentare in cazul in care vreunul din ele trebuie inlocuit pentru a preveni orice surpriza de-a lungul drumului!

Reparatii manere si balamale:

Aveti manere sau incuietori care nu functioneaza corect pe geamurile cu geam termopan? Nu sunteti singur; in fiecare luna vizitam zeci de case cu aceeasi problema. De-a lungul timpului, manerele ferestrelor si mecanismele de blocare se pot uza, ducand la blocarea incuietorilor, desprinderea manerele sau chiar nemaifunctionarea completa !

Plangerile obisnuite sunt:

Feretele de mana se rotesc, dar nu inchid fereastra

Manerele sunt libere

Incuietorile nu se mentin nici macar cand sunt blocate

Geamurile nu se inchid corect

Ferestrele se  inchid, dar exista un decalaj.

In timp ce toate aceste probleme pot fi enervante, unele dintre ele reprezinta, de asemenea, un risc de securitate si, in unele cazuri, va pot invalida de fapt asigurarea de origine. In orice caz, pentru o mica suma, aceste manere si / sau incuietori pot fi reparate sau inlocuite de inginerii nostri cu experienta de la Reparatii termopane. Transportam cele mai multe piese in stoc in depozitul nostru de piese cu geam termopan, astfel incat sa putem garanta ca vom avea un maner care se potriveste cu manerele existente, deci nu va trebui sa va faceti griji in legatura cu neconcordanta sau sa va inlocuiti toate manerele au un set de potrivire.

Reparatii termopane a oferit reparatii de multi ani. Reparam, renovam si instalam toate tipurile de ferstre si usi, inclusiv policarbonat, cherestea. In ultimii ani s-au imbunatatit considerabil in ceea ce priveste calitatea constructiei si materialele utilizate si sunt acum mult mai bine izolate. Cu toate acestea, din cand in cand vor avea nevoie de reparatii, la fel ca orice alta parte a casei tale.

Reparatii termopane poate repara cele mai multe tipuri de usi si ferestre si toate lucrarile sunt garantate la un standard foarte ridicat. In cazul putin probabil ca usa sau fereastra nu pot fi reparate (din cauza unor piese invechite sau a unor daune nereparabile), veti primi o oferta scrisa, fara obligatii, pentru a se potrivi unei noi usi sau ferestre..

No Comments Found

Leave a Reply