Rigole baie cu gratar din otel inoxidabil – o alegere deosebita pentru baia dumneavoastra!

Ce cuprinde setul de rigole de baie cu gratar din otel inoxidabil ?Setul contine: gratarul, cadrul si sifonul toate realizate din otel inoxidabil, picioruse de montaj, manseta hidroizolatoare si sita pentru colectarea parului.

Setul de rigole baie cu gratar din otel inoxidabil este o alegere deosebita datorita proprietatilor otelului inoxidabil avute in vedere:

 1. Durabilitate in timp, coroziunea asupra otelului inoxidabil este minima.
 2. Rezistenta la greutati de peste 300 kg per cm patrat.
 3. Reciclabilitatea otelului inoxidabil in cazul in care din diferite motive se doreste inlocuirea setului.
 4. Se pot alege dimensiuni foarte variate de la lungimi de 500 mm la 1200 mm si de la o inaltime 55 mm pana la flansa, la 145 mm.
 5. Aspectul estetic este deosebit, ramanand nemodificat pe toata durata de utilizare a rigolelor de baie cu gratar din otel inoxidabil.
 6. Respecta normele igienico-sanitare aflate in vigoare in Romania si UE.
 7. Temperaturile ridicate care pot apare in baie de la apa fierbinte, nu modifica in nici un fel proprietatiile otelului inoxidabil.
 8. Debitul scurgerii rigolelor de baie cu gratar din otel inoxidabil este mare, de circa 35 – 50 de litri per minut.
 9. Nu exista costuri de intretinere, curatirea se face in modul identic pentru intreaga pardoseala din baie, datorita suprafatei netede a gratarului din inox.

Pentru a se evita mirosurile neplacute provenite din interiorul rigolele de baie cu gratar din otel inoxidabil se utilizeaza o garnitura hidraulica usor de demontat si de curatat.

Rigolele de baie cu gratar din otel inoxidabil au picioruse reglabile in vederea montarii usoare.

Gratarul vine in diferite modele, simple, dar foarte elegante, in stil lucios sau mat, in functie de gustul cumparatorului:

 • Grilaj tip Wave in (val in interior),
 • Grilaj tip Greek (grecesc),
 • Grilaj tip Smooth (mat),
 • Grilaj tip Stripes (dungi),
 • Grilaj tip Rainbow (curcubeu),
 • Grilaj tip Caro,
 • Grilaj tip Chaos (haos),
 • Grilaj tip Wave (val),
 • Grilaj tip Square (careu),
 • Grilaj de tip Fala,
 • Grilaj cu inscriptionare la alegerea clientului.

Toate rigolele pentru baie cu gratar din otel inoxidabil corespund standardelor europene de caliate, iar fabricarea lor este realizata in Uniunea Europeana.

Garantia oferita este de 5 ani ceea ce face ca raportul dintre calitate, pret si garantie sa fie foarte bun. De asemenea produsele pot fi returnate in timp de 14 zile.

Montarea rigolelor de baie cu gratar din otel inoxidabil:

Montarea rigolelor se face destul de usor datorita setului in care sunt cuprinse majoritatea elementelor necesare acestui demers. Insa trebuie de la inceput avut in vedere ca podeaua unde se instaleaza aceste rigole baie cu gratar din otel inoxidabil, trebuie sa aiba o nivelare uniforma, avand o panta de 1–2 % spre rigole, iar inclinarea tevii de evacuare trebuie sa fie mai mare de 2%! Etanseitatea rigolelor se va face cu material hidroizolant in doua straturi. Iar intre gratarele rigolelor si placile de ceramica se va folosi silicon, evitandu-se silicoane epoxidice (autonivelante)..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *