Romania o tara condusa dupa ureche

Din pacate semnele inceputului de an nu sunt asa bune.Cel putin pentru pensionarii care au activat in sistemul ministerului de interne si aparari e cam naspa.Sa te trezesti cu pensia taiata 30% din ea si asta intr-un mod barbar si aproape ilegal.Se dau legi imorale si se adauga ordonante de guvern sa mai indrepte ceva deja stricat.Intr-o alta ordine de ideei:Miercuri, pentru a doua zi consecutiv, calculatoarele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) au înregistrat întreruperi în programul accesat de funcţionari. Sistemul a fost inaugurat în decembrie, în prezenţa preşedintelui Băsescu. Calculatoarele au „căzut” ieri, din cauza unor probleme tehnice apărute la softul-mamă al companiei Oracle din America şi Australia – a explicat directorul CNAS.A inceput sa crape cam tot ce pune mana PD-L :))

4 thoughts on “Romania o tara condusa dupa ureche

  1. Stii care este crima? Pana acum primeau pensie in functie de ultimele luni de activitate. Dupa noua lege primesc pensie in functie de intreaga activitate. Problema e ca multe DOCUMENTE S-AU PIERDUT!!!! Astfel incat oamenii s-au trezit ca au venituri ZERO pentru 10-15 de munca.

    Cum ar fi sa te trezesti la pensie ca nu exista inregistrarea veniturilor tale pentru primii 10 ani de munca. Ce faci in situatia asta??

Comments are closed.