Personale

Rubbee – si bicicletele prind aaaripi

Un dispozitiv portabil transformă orice bicicletă într-un vehicul electric. Totul la preţul unui smartphone de top.

Un grup de lituanieni ingenioşi încearcă să obţină finanţare pe Kickstarter pentru un dispozitiv micuţ ce se poate ataşa în spatele şeii pentru a acţiona prin fricţiune roata spate a unei biciclete, transformând-o astfel într-un vehicul electric.

Dincolo de această expunere frustă, caracteristicile produsului sunt reliefate într-o serie de filmuleţe prezentate pe site-ul de crowdfunding. Dispozitivul este portabil şi compact, incluzând atât motorul şi bateria, cât şi electronica necesară funcţionării. Se dez/instalează în câteva secunde. Se încarcă la o priză de 220V în două ore. Se adaptează uşor inclusiv pentru bicicletele full-suspension. Este controlat printr-un cablu ce conduce către o manetă de accelerare, aflată pe ghidon.

Producătorii spun că Rubbee oferă o autonomie de 25 km (complet fără pedalare) la o viteză maximă de 25 km/h. Preţul? Începând de la 699 lire.sursa

.

3 Comments

 • cotos

  Bicicleta sa ramana bicicleta. Punct.

  Reply
  • admin

   vezi ca le faci reclama negativa la oameni :))

   Reply
 • Alex Stan

  Foarte tare! Personal mi-as cumpara asa ceva. Nu sunt pro bicicletelor electrice, dar avand in vedere ca acest dispozitiv se poate scoate rapid, nu vad care ar fi problema.

  Reply

Leave a Reply