Internet

S-a dovedit ştiinţific.

S-a dovedit ştiinţific: berea nu îngraşă. 10 efecte benefice pe care le are asupra organismului.De multe ori am auzit aceste fantazeme ca bere ingrasa ,ca nu e buna pnetru organism,ai alte chesti fara o cercetare inamanuntita.Iata de ce este bine sa consumi intr-un mod responsabil si fara exces bere.Cei care consumati fara sa lasati o doza de limpezime creierului este clar ca nu ati inteles cum sa folosesti efectele bune ale berii.

Nu îngraşă,Rehidratează organismul după efort fizic,Reduce riscul formării pietrelor la rinichi,Reduce riscul de apariţie a bolii Parkinson,Creşte nivelul colesterolului “bun”,Asigură protecţie împotriva bacteriei Helicobacter pylori,Este bogată în antioxidanţi,Are un conţinut ridicat de siliciu.,Conţine vitamina B12,este o sursă de fibre.

Si cum se anunta zile destule de calduroase tocmai bine ce pica e bere rece la umbra.Prieteni stiu de ce..

4 Comments

 • vienela

  Mituri. Berea nu reduce riscul formarii pietrelor la rinichi, ti-o spune un om care mai are doar un rinichi.

  Reply
 • Yamasha

  Nimic nu ingrasa daca nu se face exces.

  Reply
 • las artes

  Datorită acestor componente şi altora, berea are numeroase beneficii în privinta sănătăţii: are efect antiinflamator, reduce riscul de apariţie a pietrelor la rinichi, previne constipaţia, reduce colesterolul, previne atacul de cord, reduce riscul de cancer şi chiar previne osteoporoza. Mai mult, s-a observat că berea oferă o anumită protecţie împotriva bacteriei Helicobacter pylori, care este vinovată pentru multe cazuri de ulcer şi gastrită.

  Reply
 • Aniela Deby

  Berea..e buna:)) nu imi pasa daca ingrasa:D

  Reply

Leave a Reply