Sa lasam natura in pace

Un vecin de-al meu (pensionar) are un cires la poarta de multi ani.In fiecare an aceaiasi grija o are cand se apropie sezonul de copt ciresele sa nu cumva sa manance copii din ciresul lui.Neam.Doar la cei care vrea el sa dea.Anul aceasta copii au atacat din nou doar ca de data asta mai repede decat se astepta vecinul.Au apucat sa ia din cires,normal balamuc,cearta pe ei.Ce sa gandit vecinul sa faca? nimic mai rau decat ca a taiat crengile care aveau cirese pe ele.Pacat.Cred totusi ca gresit facand un asa lucru.A ramas saracul pom numai trunchiul de el.Ce e de vina pomul pentru atacul copiilor?

 

7 thoughts on “Sa lasam natura in pace

  1. Amintiri din copilarie.. ( prostie ) :)) Acum sa fim sinceri , fiecare dintre noi a ciordit dintr-un copac cate o fructa..

  2. Mi se pare o idiotenie ceea ce a facut el. Acum nici nu mai are cirese asa multe pentru el urmatorul an. Daca lasa copiii sa le ia, iesea mai bine.

  3. Atacul copiilor! Dacă le-ar lăsa să se facă şi să ceară voie frumos poate că le-ar fi dat. Ce tot spun eu aici … lăsaţi copii să mănânce!

  4. Eu anul asta nu am mancat cirese bai, ia sa vorbesc cu prietenii mei sa facem o cheta sa vedem care incotro de unde luam cirese :))

Comments are closed.