Sa mai iesim din casa

Am primit de la vecinul si prietenul meu Andrei o invitatie mai mult decat frumoasa aceea de a ne plimba cu bicicletele in natura.Aveam nevoie de o asa plimbare,pot sa spun ca mi-a placut.Andrei avand si o camera profesionala foarte buna a facut si cateva poze.O plimbare din casa de la calculator,tv face mai mult decat bine.Va recomand mai ales ca a venit primavara sa faceti plimbari in aer liber cand aveti ocazia.

[imagebrowser id=4]

7 thoughts on “Sa mai iesim din casa

  1. Asta am facut eu astazi, vazand ca e o zi foarte frumoasa am decis sa merg la o plimbare cu bicicleta, nici nu am avut chef sa merg afara. Exact cu o bicicleta de aia am mers si eu la o plimbare, o am de la bunicul meu, e foarte buna.

  2. Nu as putea refuza o plimbare cu bicicleta. Frumos din partea vecinului tau! Pe vremea asta ar trebuii sa fim cu totii afara din casa, nu doar cativa, ca nu se stie cat o mai ducem pe soare si caldura. Imediat vin ploile.

  3. Asta fac de cateva saptamani, de cand a venit primavara. Ma tot plimb, e adevarat ca nu cu bicicleta, ci cu DSLR-ul in geanta. :)) Poate poate prind ceva interesant de fotografiat. Si de obicei apar subiectele la orizont. 😛
    Caldura mare, tu nu esti cam gros imbracat?

Comments are closed.