Samsung Galaxy S6 – viitorul e in mainile noastre

Persoanele care vor considera ca titlul acestui articol este mult prea futurist cu siguranta ca nu au avut sansa de a vedea noul smartphone lansat de cei de la Samsung. Astfel noul Samsung Galaxy S6 intrece orice asteptare pe care ar fi putut sa o aiba orice pasionat de gadget. Destul de greu de crezut nu-i asa? Mai ales daca stam si ne gandim ca nu foarte multe smartphone-uri au reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor, atunci cand au fost lansate. Ei bine, pot sa zic ca cei de la Samsung, prin lansarea modelului Galaxy S6 s-au intrecut pe sine. Insa, pentru orice lucru pe care il spunem trebuie sa aducem si argumente, nu-i asa? Atunci cand vine vorba despre argumentele modelului Galaxy S6 lista este foarte lunga, cel putin din punctul meu de vedere. Si pentru a nu fi acuzat de subiectivism, haideti sa vedem cateva din argumentele pentru care Samsung Galaxy S6 este din punctul meu de vedere, un gadget din viitor care a fost lansat in prezent.

Samsung Galaxy S6

Acest model impresioneaza inca din momentul in care il vedem, datorita modului in care acesta este construit. Acesta este construit dintr-un singur corp construit din metal si sticla, ce se imbina perfect.
Pentru ca traim intr-o societate in care avem impresia ca timpul nu ne mai ajunge pentru a face tot ceea ce ne dorim, avem nevoie de lucruri care sa ne ofere cat mai mult dar pentru care sa alocam cat mai putin timp. Ei bine, din nou cei de la Samsung au reusit prin intermediul modelului Galaxy S6 sa raspunda si acestei nevoi. Cum? Prin intermediul functiei de incarcare rapida, prin intermediul careia putem vizualiza 2 ore de continut video in format HD, dupa doar 10 minute de incarcare.