Satra

Fie iarna fie vara ei sunt acolo.La locul stabilit.Treaba e ca nu sunt mereu cuminti.Ma indreptam linistit si cu ganduri bune ieri catre locul de munca cu ganduri pajnice,ies de la metrou traversez strada si ce sa vezi la colt,o mini satra de caini care stateau in perspectiva.Poate se gandeau si ei la noua lege care a fost declarat neconstitutionala.Pe o parte mie mila de ei pe de alta parte ma feresc de ei.Aveti grija nu va bagati in seama cu asa ceva.Daca incepe unul sa latre ceilalti abia asteapta.Este o batranica care le da da mancare,poate de aia nu sunt deocamdata agresivi,sunt mancati.

Daca esti o mamica cu copii iti este teama sa treci cu copii pe langa satra de caini, nici nu se pune problema sa poti lasa copilul sa se joace afara singur, tu ca mamica trebuie sa il insotesti peste tot.

13 thoughts on “Satra

 1. Gangsterii nopti :))
  Nu cred ca exista oras/sat in Romania care sa nu aiba caini comunitari, ar trebui facut ceva impotriva acestora, dar ce… nu se stie.

 2. Cainii astia sunt super calmi se vede clar din poza … Cauta si ei ceva de mancare nu ar ataca cainii astia oamenii asa pe degeaba si nu are rost sa te sperii de ei 😉

 3. Sincer nu am nici o treabă cu ei, la fel nici ei cu mine.
  Niciodată nu au sărit să mă muşte, nu m-au deranjat cu absolut nimic nici un câine.
  Ce nu accept e, eutanasierea lor.

 4. Am vazut ca si aici pe la mine sunt, dar o data la cateva luni apar altii noi, iar cei vechi dispar. Cred ca, cineva face un fel rocada cu ei.

 5. Sincer chiar mie mila de ei dar principalii vinovati sunt stapanii care arunca caini in strada acestia se imultesc de 2 ori pe an si uitati unde am ajuns…

Comments are closed.