Scapa de gandacii daunatori si de pericolele iminente

De cate ori nu ti s-a intamplat sa mergi noaptea la bucatarie pentru un pahar cu apa iar cand aprinzi lumina sa vezi cum fug gandaci de bucatarie? Sau cum te-ai simtit cand, desi ai plase la fereastra, tantarii iti invadeaza locuinta si te terorizeaza pe tine si pe toti ai casei? Ca sa nu mai vorbim de somnul intrerupt de mustele ce se incapataneaza sa intre in locuinta? Nimeni nu isi doreste sa imparta locuinta cu niste insecte. Nu sunt doar stresante prin prezenta lor in numar mare, ci pot fi si extrem de periculoase pentru sanatatea intregii familii.

Pentru a stopa toate aceste cosmaruri exista o solutie la indemana: dezinsectie.

dezinsectie

 

Care sunt pericolele la care te expui daca nu iei masuri?

Inainte de orice trebuie sa ne gandim care sunt insectele pe care le consideram daunatoare si de care ne-am dori sa scapam cat mai repede. Acestea pot fi mustele, tantarii, gandacii de bucatarie, paduchii, plosnitele, puricii, etc. Am enumerat doar cateva specii, insa numarul lor este alarmant.

Desi in unele cazuri gandacii nu reprezinta o problema, mai ales cand numarul acestora nu este semnificativ. Dar exista cazuri cand situatia poate scapa de sub control, iar urmarile pot fi grave.

Nu te lasa inselat de aspectul lor aparent inofensiv si de dimensiuni, gandacii sunt o amenintare reala. Acest lucru se datoreaza numarului mare de boli pe care gandacii le transmit, de la forme usoare pana la altele grave, chiar letale.

Luarea unor masuri drastice precum o dezinsectie cu ajutorul unei firme specializate se impune din mai multe motive: gandacii raspandesc multe boli, se inmultesc rapid si sunt rezistenti la incercarile obisnuite.

Gandacii transmit cu precadere boli infectioase precum : febra tifoida, hepatita A, holera, lepra, tuberculoza, meningita, poliomielita, conjunctivita, salmonela, antrax, s.a. Nu este nevoie sa detii cunostinte de medicina ca sa iti dai seama ca nu suna deloc bine.

Situatia este cu atat mai grava cu cat bolile infectioase trasnsmise de gandaci au simptome banale la inceput, precum febra sau anemia, uneori insotite de eruptii cutanate. Probabilitatea de a fi pus un diagnostic gresit este mare, ajungandu-se la situatia in care doar la agravarea bolii sa se poata pune diagnosticul corespunzator.

Bolile infectioase nu sunt singura amenintare atunci cand gandacii ajung sa faca parte din viata dumneavoastra. Exista si alte riscuri la care va expuneti pe dumneavoastra si pe cei dragi. Spre exemplu anumite insecte pot transmite omului o serie de paraziti si virusuri.Plasmodium este un virus pe care il transmit tantarii, iar din categoria virusurilor pe care gandacii le raspandesc fac parte West Nile(transmis de tantari) sau virusul Lyme( capusele). Nici mustele nu sunt mai putin inofensive. Chiar daca nu inteapa ele transporta pe picioare anumiti microbi periculosi, chiar E.coli sau Salmonella.

Probabil acum realizezi pericolele la care iti expui familia prin ignorarea problemei. In situatia in care te simti depasit si metodele traditionale nu dau rezultate, cea mai inteleapta decizie este sa apelezi la serviciile unei firme de dezinsectie serioase, care utilizeaza solutii si tehnologii de ultima ora. Din ce am auzit foarte multa lume scapa de gandaci cu vulpeaucigasa.ro!