Scoala de machiaj – Alege cursul care te reprezinta!

Pentru a face totul corect in make up, sunt necesare cunostinte speciale. Desi, desigur, exista uneori genii care fac auto-predare si care nu au nevoie de ele. Dar acesti oameni sunt putini, iar daca vrei sa te angajezi serios in arta machiajului si sa faci din asta o profesia, inscrie-te la scoala machiaj Bucuresti. In selectia acestei scoli,  cei mai buni artisti de make-up predau arta machiajului, prin diverse cursuri pentru incepatori sau pentru avansati. Cursul de baza pentru incepatori include introducerea in arta machiajului, instrumente si produse cosmetice,  determinarea tipului de piele, tipul de culoare, selectia cosmeticelor,  ingrijirea pielii faciale, tonuri de culoare, modelarea fetei, machiajul ochilor, machiajul de zi,  machiajul de seara si multe altele.

Aceste cursuri make-up uneori sunt mai scumpe si dureaza mai mult. Insa, aici vei studia, de asemenea, toate tipurile de fete, elementele de baza ale colorarii in functie de tipurile de culoare si influenta acestora asupra unei persoane. In plus, cursurile includ, de obicei, machiajul in functie de varsta, make-up-ul de nunta, machiaj pentru fotografiere si video, machiaj pentru televiziune si teatru. Cursul consta atat in teorie, cat si in practica, care nu se poate face fara prezentarea machiajului si elaborarea pe modele vii. Dupa finalizarea cursurilor, se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si chiar de Uniunea Europeana,  care iti da dreptul de a lucra ca artist de make-up. Elevii pot fi instruiti in cursurile de make up pentru avansati sau cursurile individuale de baza in make up, pentru cei care doresc sa devina artisti de make-up.

Atunci cand alegi un profesor de machiaj, cel mai important lucru este cunoasterea adevaratei sale opinii despre o persoana, iar acest lucru poate fi facut numai dupa o intalnire personala. Ar trebui sa te simti confortabil, iar apoi toate lectiile cu profesorul tau, vor fi distractive si interesante.  A fi un artist de make-up este greu. Decide ceea ce vrei sa faci, adica sa machiezi modele pentru revista si actrite care joaca pe scena, sau sa faci machiaj de nunta sau de carnaval si apoi machiaj de zi si de seara. Ultimele patru obiective sunt realizate prin lucrul cu carisma si cultura comunicativa.

Daca intentiile sunt mai serioase, pregateste-te intensiv,  pentru a nu avea de suferit. Lucrul cu omul este cel mai greu, deoarece fiecare are principiile sale, dupa care se ghideaza. La scoala machiaj Bucuresti vei invata cum sa abordezi fiecare client in functie de preferintele si de exigentele sale. Primul lucru in calea de a deveni un artist de make-up, este obtinerea unui certificat de absolvire a unui curs, care sa confirme calificarea ta.

Daca doresti sa faci un curs mai profund, atunci iti sunt deschise usile oricarui curs make up, unde exista specialisti in arta machiajului, care te vor invata nu numai cu teorie, ci si cu practica. Aici vei invata cum sa lucrezi cu diferite pensule, cosmetice, sa inveti sa corectezi si sa colorezi sprancenele, precum si elementele de baza ale machiajului. Drept urmare, absolventii primesc o diploma pentru a lucra ca make up artist

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *