Se merita sa mai ai masina?

Se merita sa mai ai masina in Romania? Este o intrebare grea.O sa va spun despre situatia mea.Am o dacie 1310 pe care o folosesc cu placere si incerc sa o mentin pe linia de plutire.Acum 1 an si jumatate cand am luat cu ea I.T.P. (inspectia tehnica periodica) care trebuie facuta o data la 2 ani ca sa il iau a trebuit sa bag ceva bani in piese plus verificarea 150 de lei atunci.In tot cred ca au fost 5-600 de lei.Vrei sa mergi cu masina,bani.

Acum in luna ianuarie mia expirat asigurarea si rovinieta.Daca vreau sa mai folosesc masina din start trebuie sa am in jur de 300 de lei pentru amandoua,bani.Mai citesc diferite stiri prin ziare aud si vad la tv benzina creste in fiecare zi mai nou.Se aude ca va ajunge la 10 lei pe litru de benzina,banii.Platim rovinieta  cu totii si drumurile sunt cum prea bine stim,bani.La ce sa platesc daca voi folositi banii nu stiu cum si in ce fel.Apropo cat mai costa o bicicleta?merge si la mana a doua.

Mai se merita sa mai intretii o masina?

.

15 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. Chiar astazi vorbeam cu un coleg in drum spre scoala despre asta si ne ziceam ca s-ar putea ca noi sa nu mai avem masini asa cum visam deoarece pretul benzinei si al taxelor nu ne permite!

  2. La ora actuala e foarte greu sa ai masina. Te sfatuiesc sa-ti cumperi o bicicleta 😉 !! Nu glumesc, chiar este frumos sa ai o bicicleta.

  3. Alexica chiar la asta ma gandeam pentru la primavara sai fac o oferta unui unchi care are o bicicleta care sta degeaba el e la pensie nu mai merge cu ea :))

  4. Se scumpeste iar combustibilu, peste un timp cine are masina e barosan. Eu de ceva timp tot pedalez, cat e cluju de mare :))

  5. Nu cred ca se merita, uite, ai mei nu au mai scos masina din curte de 1 luna. Doar pana la Carrefour si inapoi. Ia-ti o bicicleta, in Bucuresti mijloacele de transport in comun sunt ok..

  6. Eu am vandut masina in toamna. Nu imi mai permit s-o intretin, plus ca e un calvar sa mergi in centru cu masina, nu parcari, aglomeratie cat cuprinde, si alte alea. Acum, mai nou s-a scumpit si carburantul, asa ca: Metrou si RATB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *