Se poarta

Se poarta si nu de ieri de azi moda asta pe net de a copia proiecte si teme pentru a atrage tu mai multe vizite decat celalalt de nu mai sti care e originalul.Un exemplu: multi dintre blogeri stiu de asker.ro si iata ca din intamplare am gasit un alt portal pe net care oarecum copiaza ideea si vrea trafic… probabil.Chestia asta cu copiatul mi se pare asa de prost gust.Dar ma rog e loc pentru toti dar macar daca ai o idee fao sa fie originala nu copia si sa spui ca ai decoperit apa rece.

E o copie sau nu ce ziceti? foto 1,  foto 2

 

6 thoughts on “Se poarta

  1. Nu poti acuza fara argumente concrete. Scriptul e acelasi dar poate e cumparat de la detinatorul de drept sau e un script public.

  2. nu stiu ce sa zic am vazut nenumarate astfel de cazuri… adica nu m-ar mira sa-mi vad tema pe undeva! nu mi-ar cadea bine dar cum am gasit-o eu o poate gasi si altcineva asa ca . Sa fie sanatos cu o tema ca a mea nu o sa aiba succesul meu:).

  3. chiar ca ,tema este cumparata dar vad ca altii nu prea stiu lucru asta ,bun si romanu fura da se descurca pe vremuri grele ce sa faci…

Comments are closed.