Comunicate de presa

Securit International – vitralii pentru un strop de culoare

Inca din Antichitate oamenii au fost fascinati de micile bucati de sticla colorata ce reprezinta diverse peisaje sau fragmente de povesti ce mai sunt cunoscute si sub numele de vitralii.

Vitraliile au avut parte de o evolutie lunga si plina de schimbari neasteptate de-a lungul nenumaratelor secole. Astazi intalnim cele mai variate game de vitralii si cele mai interesante intrebuintari ale acestora. Securit International aduce impreuna cei mai apreciati mesteri pentru a realiza vitralii de cea mai buna calitate.

Lasati-va purtat intr-o calatorie in care veti descoperi minunata lume a vitraliilor in care specialistii nostrii va vor fi ghizi.

Materialele folosite in confectionarea vitraliilor

Asa cum am precizat la inceputul articolului va reamintim ca vitraliile au evolut foarte mult schimbandu-se constant modul de confectionare, materialele folosite si intrebuintarea acestora. Desigur ca ele au aceeasi functie de baza si anume esteticul, dar aceasta a inceput sa fie adaptata nevoilor si gusturilor societatii actuale.

Echipa de la Securit International foloseste in confectionarea vitraliilor vopsele speciale si emailuri de calitate superioara. Colorarea sticlei se face prin intermediul unor procese tehnologice si prin folosirea sarurilor metalice care asigura in totalitate textura si nuanta dorita.

Pentru realizarea profilului folosit la vitralii se poate utiliza lemnul, plumbul precum si alte materiale in functie de preferintele clientilor.

Cum pot folosi vitraliile in casa mea

Pentru a ne putea hotari unde sa folosim vitraliile mai intai trebuie sa ne amintim ca aceste elemente decorative fac din iluminat o adevarata arta si trebuie amplasate acolo unde mereu exista o sursa de lumina naturala sau artificiala, dar mai ales unde ne putem bucura frecvent de privelistea jocurilor de lumini colorate.

Tot mai multe persoane aleg sa foloseasca vitraliile pentru a orna usile de la intrare sau din interior, oglinzile, peretii despartitori si luminatoarele.

Securit International poate crea orice model folosindu-se de cele mai cunoscute si inovative tehnici precum tehnica plumbului, tehnica vitraliilor aplicate sau tehnica tiffany.

Cum pot afla ce tip de vitralii se potrivesc cel mai bine locuintei mele

Noi cei de la Securit International oferim consultanta gratuita realizata de specialisti in estetica, arta si sticla. Astfel clientii nostrii economisesc timp si sunt asigurati de faptul ca vitraliul va fi perfect integrat intr-o locuinta moderna. Desigur ca noi vom prezenta cele mai bune solutii, iar clientul va alege in functie de preferintele sale si stilului avut de locuinta sa.Daca clientul doreste sa aplice un vitraliu in locuinta dar, nu stie inca ce model sa aleaga specialistii nostrii ii vor prezenta un portofoliu cu alte lucrari realizate de firma noastra dar, si cu alte modele ce s-ar putea potrivi. De exemplu, daca doriti un vitraliu pentru usa de la intrare va recomandam sa alegeti ca imagine elemente din natura (frunze, flori, copaci) care a va duca cu gandul la gradina sau reprezentari ale unor animale de companie (caini sau pisici). In realizarea profilului se va tine cont de materialul din care este confectionata usa pentru a realiza o lucrare care sa se integreze cat mai bine in locuinta.

Pentru mai multe informatii accesati cu incredere: www.securitinternational.ro!.

No Comments Found

Leave a Reply