Comunicate de presa Internet Personale

Securizeaza-ti afacerea cu Fabrica-de-firme.ro!

Bine este cand pleci la un drum lung si greu sa ai un aliat de nadejde si puternic. Ce inseamna un aliat puternic?  Sa detina toate informatiile de care ai nevoie si sa ti le furnizeze la momentul oportun, sa cunoasca legislatie si sa o respecte si sa te determine si pe tine sa o respecti.

Ce inseamna aliat de nadejde? Sa fie alaturi de tine si cand obtii succesul si cand esti nevoit sa te retragi.

Din aceste motive consider ca toti cei care doresc infiintare firma  sa se adreseze Fabricii-de-firme.ro, sa fie siguri ca pornesc cu dreptul in afacere.

In prima faza a colaborarii are loc consultanta si specialistii firmei explica pe inteles ce diferente exista intre firma, SRL, SA si PFA, care dintre acestea este cea mai avantajoasa forma care se potriveste manusa afacerii tale.

Ei au experienta necesara care le permite sa faca observatii si in privinta sediului social , sa iti puna la dispozitie unul foarte bun si sa depuna actele pentru ca firma sa schimbe legal sediul social.

Daca pe noi toate aceste drumuri la institutiile statului reusesc sa ne sperie, ei sunt obisnuiti cu aceste formalitati si se duc mereu cu dosarul pus la punct, incat nu va exista niciodata a doua sau a treia oara.

Tot ei iti ofera cel mai bun raspuns la dilema SRL sau PFA ?

Onestitatea, transparenta, operativitatea au determinat mii de clienti sa semneze parteneriate de lunga durata cu Fabrica-de-firme.ro.

Preturile sunt afisate pe site si suma totala pentru infiintarea firma, PFA sau SRL poate fi calculata de orice vizitator al site-ului.

De la ei am aflat ca isi pot infiinta PFA numai cei care pot face dovada pregatirii profesionale, in timp ce SRL-ul este mai permisiv.

In schimb, doritorii asteapta mai mult pentru infiintarea unui SRL si achita costuri mai mari, acestea fiind de 300 de lei, la care se adauga capitalul social initial de 200 de lei.

Daca intrebi pe cineva care detine deja o firma, o societate, un SRL sau PFA iti va comunica o suma astronomica, sa te intimideze si sa te faca sa renunti.

Cu echipa de specialisti de la firma prezentata mai sus, succesul iti este garantat si afacerea 100% securizata.

No Comments Found

Leave a Reply