Servicii de V.I.P

Atunci cand esti in cautarea unui cameraman de nadeje, trebuie sa faci o vizita site-ului Madvideo pentru a fi surpins de portofoliul acestora.

Eu am avut onoarea de a-l avea pe Madalin de la Madvideo la nunta mea, care a avut loc in luna iunie 2018.

Eram in cautarea unui cameraman nunta Craiova si un amic m-a pus sa intru pe Madvideo, deoarece acolo aveam sa ii gasesc pe cei mai buni in domeniu.

Dupa un tur al site-ului si dupa ce m-am documentat despre trecutul firmei, am bifat data si locul nuntii iar membrii echipei Madvideo au aparut pe monitor.

Desi alegerea a fost grea, deoarece aveam multe optiuni precum Sorin, Dan sau Florin, am decis ca voi merge pe mana lui Madalin.

La scurt timp, am intrat in contact cu Madalin si i-am explicat ca imi doream o filmare cu drona, sa aduca o macara pentru a surprinde pelicule mai dramatice si un cameraman in plus.

Acesta mi-a confirmat ca totul este posibil si ca voi avea filmarea in circa 10 zile de la editare. Totul a decurs super iar ca si tarif nu puteam sa fac o alegerea mai buna. Madalin mi-a lasat impesia ca vorbesc cu un adevart profesionist iar serviciile sale erau mult asteptate.

In ziua evenimentului, Madalin a fost prezent la nunta cu tot echipamentul si cameramanul in plus pe care l-am solicitat. Dupa ce ne-am imprietenit, i-am dat indicatiile despre cum doresc sa fie filmata nunta si pe cine trebuie sa capteze mai mult in pelicula.

Prezenta lui Madalin in acea sera a fost continua iar acesta impreuna cu colegul sau nu au last nicio clipa camerele din mana. Au facut o treaba minutata, deoarece dupa ce am primit filmarea si am vizionat-o impreuna cu sotia si prietenii, nimeni nu a scos un cuvant timp de cateva ore bune.

Madvideo ne-a facut sa ne simtim precum V.I.P.-urile de la televizor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *