Comunicate de presa

Servicii funerare Bucuresti va pun la dispozitie servicii calitative intr-un moment dificil !

Misiunea noastra este sa va tratam familia ca pe familia noastra. Vom oferi Servicii funerare Bucuresti care se dedica excelentei, respectand in acelasi timp diferentele culturale si religioase individuale. Este dorinta noastra de a efectua servicii care sa reflecte o viata traita frumos.Evafunerare a fost infiintata cu intelegerea faptului ca increderea si compasiunea sunt factori cheie in a aduce servicii calitative unei familii la un moment atat de sensibil. Suntem o afacere cu servicii complete, capabili sa oferim asistenta si indrumare profesionale in timp ce luati decizii delicate.

Vom fi mai mult decat dispusi sa satisfacem nevoile dvs. si familiei dvs.; fie ca se este vorba de transport intern si international, inmormantare, sau alte servicii funerare, va garantam ca veti primi cel mai inalt nivel de ingrijire. Viziunea noastra este sa fim una dintre cele mai importante unitati funerare din tara.

Profesionistii cu experienta de la Servicii funerare Bucuresti sunt aici pentru a va sustine in acest timp dificil. Oferim o gama larga de servicii personalizate care sa corespunda dorintelor si cerintelor familiei dumneavoastra. Puteti conta pe noi pentru a va ajuta sa va planificati un omagiu personal si de lunga durata celui pe care il iubiti. Si va vom indruma cu grija prin numeroasele decizii care trebuie luate in acest timp provocator. Sunteti bineveniti sa ne sunati in orice moment al zilei, in orice zi a saptamanii, pentru asistenta imediata.La Servicii funerare Bucuresti exista mai multe optiuni si servicii in ceea ce priveste funerariile. Noi incurajam cu tarie personalizarea cu fiecare serviciu.

Servicii complete traditionale:

O selectie de catre familie este facuta de obicei atunci cand alegeti acest serviciu. Aceasta include o vizita efectuata in capela inmormantarii sau la o biserica locala. Vizita poate fi tinuta cu o zi inainte sau o ora sau doua inainte de serviciul funerar. Dispunerea finala pentru acest serviciu este de obicei inmormantarea intr-un cimitir local.

Serviciu memorial:

Acesta este un serviciu tinut la capela sau la o biserica locala. Cu acest tip de servicii, se recomanda insistent personalizarea in orice mod.

Serviciul rapid:

Unele familii aleg sa nu aiba vizite sau inmormantari traditionale si, prin urmare, prefera sa detina servicii la locul de inmormantare. Familia si prietenii sunt invitati, iar serviciul este de obicei scurt. Acest serviciu insoteste serviciul de ingropare imediata, care nu necesita pregatire pentru decedat inainte de inmormantare.

Suntem la fel de dedicati astazi, ca si cum am fost la inceputurile noastre, oferind familiilor pe care le deservim servicii exceptionale la un pret accesibil.

Profesionistii cu experienta de la Servicii funerare Bucuresti sunt aici pentru a va sprijini in acest moment dificil. Oferim o gama larga de servicii personalizate care sa corespunda dorintelor si cerintelor familiei dumneavoastra. Puteti conta pe noi pentru a va ajuta sa va planificati un omagiu personal si de lunga durata celui pe care il iubiti. Si va vom indruma cu grija prin numeroasele decizii care trebuie luate in acest timp.De asemenea, oferim o multitudine de informatii aici pe site-ul nostru web, astfel incat sa puteti afla mai multe din confidentialitatea propriei dvs. case..

No Comments Found

Leave a Reply