Servicii funerare sector 3. Sicrie

servicii funerare sector 3

Moartea este inevitabila, este un pas, este ultimul pas, insa dupa cum ne spune si religia, nu este sfarstul, este de fapt, plecarea spre o lume mai buna si cu toate astea, pierderea unei persoane dragi este devastatoare. Servicii funerare sector 3 ne pot ajuta sa facem o inmormantare adecvata si ne scapa de grijile acesteia.

Servicii funerare sector 3, all inclusive

Agentia funerara Paul Bucuresti ofera, contra cost, servicii funerare sector 3 pana la ultimile detalii. Incepand  cu pregatirea decedatului (toaleta, imbracarea si machiajul), imbalsamarea decedatului, pana la transport, sicriu, cruce, aranjamentul floral (jerbe, coronae, flori), actele pentru inhumare sau actele necesare incinerarii, asigurarea capelei sau a bisericii, asigurarea medicului ce constata decesul, colaci, lumanari, mir, vin si toate celelalte detalii, indiferent ca este vorba de incinerare sau nu, de inmormantare gratuita prin cuponul de pensie sau nu si chiar de inmormantare platita in rate. Pachetele oferite sunt valabile atat cand este vorba despre domiciuliu cat si despre spital.

Servicii funerare sector 3 ofera de asemenea, consiliere gratuita pe Www.funerare-nonstop.Ro pentru a oferi suport si sprijn celor ce trec prin astfel de momente dureroase.

Sicrie cu servicii funerare sector 3 speciale si dotate corespunzator

Se spune ca nu luam nimic cu noi atunci cand plecam de pe pamant, si ca luam cateva cuie si scanduri, insa atunci cand vine momentul sa ne asezam persoana iubita in sicriu, stim ca acesta nu este rezumatul a cateva scanduri si dorim ca acesta sa fie unul special, tinand cont de faptul ca trupul celui decedat va ramane in acel sicriu, de asta vom alege cu ajutorul serviciilor funerare sector 3, ceea ce credem ca este mai bine, sicriul pe care il vom considera demn.

Cu servicii funerare sector 3 avem de unde alege sicriul, indiferent ca alegem un pachet oferit de servicii funerare sector 3 sau ca alegem sicriul separat.

Sicriul poate avea 4 sau 6 colturi, depinde de design, si este din lemn tare iar culorile difera si ele, de la maro inchis pana la cel mai deschis. Poate doriti unul cat mai simplu, sau poate doriti unul cu manere, ornamente pe suruburi si crucifix pe capac.

Un sicriu complet echipat din lemn de brad lacuit, cu cruce si crucifix pe capac oferit de servicii funeare sector 3 are un pret de 249 lei, un sicriu la pretul de 349 de lei este din brad lacuit cu bagheta. Cu servicii funerare sector 3 mai putem achizitiona sicriu la 1049 lei din lemn de brad, cu crucifix pe capac, cu 4 manere aurii, cu inel de ridicare si cu suruburi pe capac, precum ornament, culoarea este inchisa, negru sau maro inchis. Un alt sicriu oferit de agentia funerara Paul este acela la suma de 3499, din lemn de cires.

Dimensiuni sicrie servicii funerare sector 3

Dimensiunile sicrielor se pot face la comanda sau, asa cum este cu Agentia Paul ce ofera servicii funerare sector 3, sicriele pot avea dimensiuni de 2m/0,70 m sau 2m/0,65m.