Sezonul de plantare

Sezonul de plantarea a  arpagicului a inceput.Oricine are o bucatica de pamant a inceput sa planteze cele necesare.Nu mie rusine sa spun ca stau la tara si chiar azi de dimineata impreuna cu sotia am pus in pamant cele 3,5 kg de arbagic luate de la angrou.Daca iei de la piata kg costa 10 lei asa daca iei un sac de 10kg costa 7 lei per kg.Asa fac conationalii nostri tiganii romi iau la un pret de la angrou si dau cu un altul la piata.Sa manance si gura lor o paine.

Suprafata anul asta este mai mare ca anul trecut pentru ca am luat o cantitate mai mare de arbagic.Asa e la tara daca nu pui in pamant ceti trebuie de duci la piata si cumperi.De ce sa stea suprafata de pamant nefructificata si sa dai bani pe produsele care bine mersi puteau creste si la tine in curte.Si deabia am inceput sa plantam in pamant tot ce ne trebuie de mancare pentru anul in curs.

7 thoughts on “Sezonul de plantare

  1. e bine ca cineva se mai ocupa si de pamantul pentru care si-au dat viata mosii si stramosii nostri! din pacate multi il lasa parloaga… din cauza mirajului „confortului”

Comments are closed.