Sfarsit de an.

Iata ca am ajuns bine sanatosi si la sfarsitul acestui an.Aici gasiti primul articol din 2011,si asteptarile din nou an 2012 vor fi pe masura credintei care o am in inima.Daca voi fi ascultator de Dumnezeu va fi bine,daca nu va fi rau.Trebuie sa ma apropii mai mult de Dumnezeu.

Anul 2011 din punct de vedere al blogurilor noi aparute cred ca a fost unul bunicel,suntem in plina dezvoltare si costul unui domeniu nu este mult.Firmele de hosting au aparut ca ciupercile dupa ploaie vazand o piata a blogurilor in crestere.Si anul 2012 va fi unul in care destul de multi vor trece pe domeniu si hosting,iar firmele asta asteapta.Personal vreau sa iau host la noul domeniu pe care deja lam luat teme-simple.info pe care am sa pun teme free,facute sau editate in mare parte de mine.

Urari: Sa va dea Dumnezeu multa credinta in inima si dragoste pentru a rezista rautatilor din jur.Sa aveti un an in care nimic sa nu va lipseasca,si familia sa va iubeasca.Sa aveti bani in buzunar,loc de munca,si colegi buni si intelegatori.La multi ani!

10 thoughts on “Sfarsit de an.

  1. Bucur, eu iti doresc sa-ti indeplinesti toate visurile frumoase in 2012, succes cu blogul, sanatate maxima si multa fericire! La Multi Ani! 🙂

  2. Îţi doresc Mult succes şi să ai cel puţin la fel de multe realizări în 2012 câte ai avut în 2011!

Comments are closed.