Si caii se impusca nu-i asa?

Patriarhia Română – Administraţia Patriarhală a avut anul trecut un profit mai mare decât multe dintre marile companii din România din diverse domenii de activitate, între care firme ale băieţilor deştepţi de energie, firme ale regilor asfaltului, fast food sau producători de medicamente.

Comparaţia a fost făcută pe baza datelor raportate la Ministerul Finanţelor.

Concret, Patriarhia Română a înregistrat la sfârşitul anului trecut un profit de 27,93 milioane de lei, echivalentul a 6,6 milioane de euro (la cursul mediu din 2011), în creştere cu 68 la sută faţă de „prevederile anuale”, după cum rezultă din datele publicate de Ministerul Finanţelor.

Fara a avea vreo vina ca oamenii se lasa usor influentati si dau bani la biserica crezand ca totul se poate rezolva prin bani si credinta o lasa deoparte.Nu e un lucru rau sa dai niste bani la biserica dar daca faci doar atat nu e suficient.Dumnezeu cere sa avem credinta in El.O credinta care duce la mantuire.O credinta pura,simpla si curata.

5 thoughts on “Si caii se impusca nu-i asa?

  1. Indubitabil, se intampla de zeci de ani, poate sute, e greu sa ne trezim, foarte greu.

  2. Datele oficiale despre veniturile bisericii ortodoxe romane reprezinta maxim 15-20% din veniturile reale. Biserica este cel mai mare evazionist din Romania.

  3. „oamenii de buna credinta sunt sfatuiti sa isi lase sotiile si familia pentru a refuza cardurile de sanatate, ca si cum ar fi pecetea, bolnavilor gravi li se recomanda sa moara lipsindu-se de ingrijire medicala pentru a iesi din sistemul sanitar; se fac scenarii cu refuzul de a inscrie copii la scoala si la medic si cu scandalul aferent facut de Protectia Copiului; exista oameni care isi ofera terenul, proprietatea, etc. oricui, oricum, si, in orice caz, public, pe internet, ca sa se primejduiasca total!

Comments are closed.