advertoriale

Sisteme pluviale – elemente esentiale ale oricarui acoperis!

Sistemele pluviale au un rol esential atat in prelungirea duratei de viata a acoperisului, cat si in mentinerea aspectului estetic si protejarea fatadelor in cazul unui volum mare de apa provenit de la ploi abundente.

Compania Blitz Profil va pune la dispozitie sisteme pluviale compuse din jgheaburi, burlane, elemente de legatura, elemente de sustinere, coturi, colectoare de apa, coltare etc.

Pentru a beneficia de solutii personalizate si eficiente, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii companiei.

De ce sisteme pluviale?

Sistemele pluviale transforma un simplu acoperis intr-unul estetic, functional si eficient.

Cele furnizate de catre societatea Blitz Profil, la un raport avantajos calitate-pret, se imbina perfect, fiind disponibile in mai mute nuante.

Si in cazul acoperisurilor, factorii externi pot avea un impact negativ, ceea ce inseamna ca este recomandat sa alegeti accesoriile potrivite pentru a le asigura durabilitatea si rezistenta in timp. Sistemele pluviale asigurate de Blitz Profil sunt astfel de accesorii, pe care trebuie neaparat sa le alegeti atunci cand va aflati in etapa de constructie sau renovare a acoperisului.

Avantaje sisteme pluviale

schema-sisteme-pluviale

Prin intermediul acestor sisteme pluviale, societatea Blitz Profil va garanteaza ca apa provenita de la ploaie va fi eficient colectata, burlanele si jgheaburile metalice fiind confectionate din materie prima de calitate superioara. De asemenea, sistemul de vopsire multistrat (pe ambele parti) garanteaza si el, o durata de viata indelungata. Un acoperis este complet functional numai dupa montarea unui sistem pluvial pentru drenarea apelor pluviale. Este bine sa va asigurati ca cele pe care le alegeti sunt compatibile cu acoperisul locuintei voastre si ca va raspunde asteptarilor din toate punctele de vedere.

Spre exemplu, cele comercializate de Blitz Profil, sunt compatibile cu orice tip de acoperis: tigla metalica, tigla ceramica sau din beton, tabla faltuita, sindrila bituminoasa etc.

Ca si avantaje ale sistemelor pluviale de la Blitz Profil, amintim urmatoarele: design atractiv, calitate superioara, rezistenta sporita la ger, caldura si intemperii, gama variata de utilizare, instalare rapida, preluare eficienta a apei de pe acoperis, termen indelungat de exploatare (minimum 50 de ani), disponibile in mai multe culori, ignifuge etc.

Caracteristici sisteme pluviale

Blitz Profil va pune la dispozitie sisteme pluviale compuse din elemente excelente, din punct de vedere al calitatii.

Componentele disponibile ale acestor sisteme pluviale, sunt: prelungitor burlan, cot burlan, bratara burlan, ramificatie „Y”, palnie colectoare, jgheab, carlig jgheab, bratara jgheab, capac jgheab, coltar exterior, coltar interior, racord jgheab-burlan, burlan.

Blitz Profil ofera spre vanzare sisteme pluviale circulare disponibile in doua dimensiuni: 150/100 si 125/87. Puteti alege culoarea favorita astfel incat sa realizati combinatia perfecta de nuante.

Sistemul pluvial circular 150/100 (diametrul jgheabului – 150 mm / diametrul burlanului – 100 mm) – se recomanda pentru drenajul acoperisurilor rezidențiale, administrative – cladiri industriale mici si mijlocii.

Sistemul pluvial circular 125/87 (diametrul jgheabului – 125 mm / diametrul burlanului – 87 mm) – se recomanda pentru case mici si mijlocii.

In ceea ce priveste temperatura de exploatare a jgheaburilor si burlanelor comercializate de Blitz Profil, aceasta este de la -50° pana la +120°, iar temperatura de montare minima este de -10°.

Pentru comenzi si informatii suplimentare legate de orice aspect de interes, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii companiei Blitz Profil!

 

No Comments Found

Leave a Reply